MyDownLoaD
Üye
Telefon Seçimi Huawei Ascend D Quad XL Vs Samsug Galaxy S3
Arkadaşlar hepinize merhaba bu konuyu açmamın sebebi bu yaz telefon değiştirecek olmam.
şimdi özet geçeyim fiyat benim için elbet önemli d quad Xl tahminen 1400 altı bir fiyatla giriş yapacak marka takıntım yok bu arada
tek düşündüren yanı s3e o fiyatı vermeye değermi yoksa d quad XL yi beklemekmi ?
bu arada destek kısmı şuan huaweide oldukça yükselmeye başladı arayüzü oldukça tatminkar zaten emotion UI gelecek.Kamera testini felan baktım oldukça tatminkar artık yorum size kalmış cevaplar için şimdiden teşekkürler
son olarak almak için gerekçe bildirirseniz sevinirim örn:d qual Xl al batarya performansı vs gibi iyi forumlar
şimdi özet geçeyim fiyat benim için elbet önemli d quad Xl tahminen 1400 altı bir fiyatla giriş yapacak marka takıntım yok bu arada
tek düşündüren yanı s3e o fiyatı vermeye değermi yoksa d quad XL yi beklemekmi ?bu arada destek kısmı şuan huaweide oldukça yükselmeye başladı arayüzü oldukça tatminkar zaten emotion UI gelecek.Kamera testini felan baktım oldukça tatminkar artık yorum size kalmış cevaplar için şimdiden teşekkürler
son olarak almak için gerekçe bildirirseniz sevinirim örn:d qual Xl al batarya performansı vs gibi iyi forumlar