Telefon secim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
Telefon secim
Konuyu yanlış yere actıysam taşınmasını istiyorum öncelikle. 900tl param var ve ikinci el telefon alıcam ne alıyım ? öncelik sybiandan yana ama androidde olabilir düşüncelerinizi bekliyorum. (acıkcası n8i elime aldıgımda benim için tasarlanmış diyorum n8e dha yakınım yani :) )

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ben 701 kullanıyorum sana da öneririm.Kamera dışındaki bütün özellikleri N8den çok daha iyi.Kamerası da çok kötü değil aslında ama tabi N8in ki mükemmel o ayrı bir konu.Kısacası telefonunun güçlü olmasını istiyorsan 701, kamerasının iyi olmasını istiyorsan N8.Tabi N8 bir süre sonra yetersiz kalıcak yeni uygulamalara karşı ama 701 biraz daha uzun dayanıcak yeniliklere.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Tabi özellik olarak 701i sevmesine karşın sırf tasarımından dolayı N8 seçen arkadaşlar var bana biraz garip geliyor ama onların bileceği iş tabi.Bence 701in tasarımı da kötü değil.Bu arada vodafoneden alırsan 360-900 lira arasında.İnternetten alırsan da güvenilir sitelerde 900 liradan başlıyor 701.

Türe

Türe

Üye
2. else galaxy s2 galaxy r a bak derim :oke:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
2. El'i görmemişim eğer 2. el alıcaksan sgs2 öneririm.HtTCnin çok güzel telefonları da var bir göz at istersen.

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
701 iyi güzel telefonda benim için tipden kaybediyo telefon dedigin ele awuca gelicek :DD

keys1903

keys1903

Üye
ben olsam ıyı bır androıdlı ıkıncı el veya ıkıncı el bır ıphone 4 alırdım ama ılle sybıansa n8 den de sasmazdım

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Ben tercihini nokiadan yana kullan derim nokia olsun bizim olsun üfürükten teyyare samsunglardan hayır gelmez söyliyim Yinede karar senin

abdulkerim

abdulkerim

Üye
sahibinden.com ilan no 67677250 inceleyebilirsiniz. çok memnunum sıfır dan ayırt etmek bile çok zor ama iphone ye merak sardım o yüzden satmak istiyorum

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sen android hastalarının yorumunu okumadan bana bak alabilirsen hepsi burada ya bak orada 900 tl var bide vatan pc falan yapıyomuş bende 1 seneye yakındır var daha hiç beni üzmedi herşey harika ben nete bile n8den giriyorum

----------Eklendi @ 19:40:05 ---------- Yazıldı @ 19:39:27 ----------

sahibinden.com ilan no 67677250 inceleyebilirsiniz. çok memnunum sıfır dan ayırt etmek bile çok zor ama iphone ye merak sardım o yüzden satmak istiyorum
sen şimdi anlamanda soradan uzulecen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt