Telefon Şebekeyi Görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

o_soylemez

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Şebekeyi Görmüyor
Merhaba arkadaşlar.

Telefonum dünden beri şebeke sorunu yaşıyor. Arada bir şebekesi gidip geliyordu şimdi ise hiç gelmiyor. Hücresel şekebe mevcut değil hatası alıyorum

Çok araştırdım birşey bulamadım. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyor herkes fakat öyle birşeye benzemiyor

Yardımcı olursanız sevinirim :(

oktay2617

Üye
arkadasim,tamamen donanimsal bir durum... Simkart arkasina kagit koymak ise yariyor dediler ama benim simkart arkasina degilde simkartin biraz ustu,yani kameraya dogru olan kisma kagit koydum calisti... Bi dene bakalim,soyle kalinca bir kagit koy,zorlada olsa kapat arka kapagi... Bunu dene olmazsa yazilimsal seylerde tavsiye edicem!

o_soylemez

Üye
    Konu Sahibi
eyw adaş deniyorum hemen

oktay2617

Üye
inşallah işe yarar...

o_soylemez

Üye
    Konu Sahibi
flash attırdım telefoncuya şimdide uygulama yüklemiyor dahili hafızadan yüklemiyor mesela bide depolara kaydımı yaptm uygulamalar gözüküyor fakat yüklenmiyor downloading yazıyor öyle duruyor bu neden olabilir

oktay2617

Üye
sebeke sorunu varken flash atmayi deneyince flash islemi yarida kaliyor... Cmt... Gibi bir yukleme esnasinda flash islemi yarida kaliyor yani... Buna benzer bi nedenle uygulama yuklemede aorun yasiyorsunuzdur muhtemelen... Sebeke sorununu giderdikten sonra tekrar flaslayin telefonu...

o_soylemez

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardeşim sağol sorun giderildi

oktay2617

Üye
nasil hallettiniz peki?

hsngul44

hsngul44

Üye
yav arkadaşlar şebekem ikide bir gidip geliyor

RX-51_2009SE_1.2009.41-1.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin

bunu yüklesem sorun gidecek ama yükleme sirasında cmd de erişim engellendi diyor

lütfen bi çaresi vaesa söleyin mutlaka yüklemem lazım :(

pr.1.3 yüklüyorum sorunsuz yüklüyor ama

VANILLA_PR_EMMC leri yükleyeceğim zaman cmd ye komutu giriyorum enter diyorum

erişim engellendi diyor lütfen yardımcı olun

oktay2617

Üye
yukarki yorumumda dedigim gibi,sebeke sorunu varken format atilmiyor,yarida kaliyor... Bataryanin altina,simkatrin biraz yukarisinina kagit koyun! Arka kapagi zorla kapatacak kadar kalin olsun! Daha sonra en eski yazilimi yukleyin,telefon acildiktan sonra hata vermeyecek ama simkart uzerine kirmizi cizgi seklinde simge belirecek,batarya simgesinin orda... Daha sonra telefonun uygulama yoneticisine girip guncelle diyin,130 mb gibi bir maemo 5 guncellemesi olacak! Onu guncelleyince sorun duzelecektir... Yani benim telefonumda ki hatayi boyle giderdim! Umarim sizde de ise yarar...

• Beğen
Tepkiler: bud_med

o_soylemez

Üye
    Konu Sahibi
flash versiyonun düşürdük şimdi sonra yineden güncel veriyonu yükledi telefoncu kafamızı ağrıttı baya ama olsun sorun giderildi önemli olan da buydu :)

bud_med

Üye
aynen simkart görmeden cmt flash failed diyor. yani celluler modem kısmı formatlanmıyor. sim kart yuvasının üstüne bende kagıt bıraktım sonra başarabildim.
kvk ya da göturmustum simden dolayı imei gözukmuyor diye. 330 tl fiyat verdiler. tabi 10 da peşin aldılar eve gelip kagıt yerlestırınce sonra flash tam tamamıyla oldu.. m.ö ki sistem ama işe yarar. herkese tavsiye

Takipçi Satın Al

Üst Alt