Telefon saçmalıyor.. Yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

gknoner

gknoner

Üye
    Konu Sahibi
Telefon saçmalıyor.. Yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar merhaba.. Samsung Galaxy W modelindeki cihazımda dün hafif bi sıvı temas durumu oldu.. Direk cihazı kapadım bataryasını çıkarttım vs. Belirli bir süre sonra cihazı açtığımda tüm fonksiyonların çalıştığını gördüm. Taki arama hatası alana kadar. Cihazda birini ararken ekran direk simsiyah oluyor ve hiç bir şekilde müdahale edemiyorum. Aynı şekilde karşıdan gelen aramalarıda cevap verdiğim gibi kapanıyor. Bunun yanı sıra Home tuşuda çalışmıyor. Cihazı resetlemeyi denedim fakat biçare olmadı.
Netice olarak ben bu cihazın üzerine bir bardak soğuk su mu içeyim yoksa buna bir çözüm üretilebilir mi ?

-efşan

-efşan

Üye
Dostum sensörde su var. İstersen ilkel ama etkili olan pirinç taktiğini deneyebilir, istersen servis ya da tamirciye verebilirsin. Lâkin bir an evvel yapman gerek ki telefon oksitlenmesin.

gknoner

gknoner

Üye
    Konu Sahibi
pirinç taktiğini açıkla üstadım hemen yapayım

- - - Eklendi - - -

peki Home tuşu hakkındaki fikrin nedir?

Artles

Artles

Üye
Telefonu batarya falan çıkar hepsini kapak dahil pirinç dolu kavanozun içine koy 2 gun güneşte beklesin kapağı kapalı bir şekilde

gknoner

gknoner

Üye
    Konu Sahibi
koydum umarım netice alırım :D

hakan_710

hakan_710

Üye
biraz el becerin varsa internette telefonu sökme videolarını izleyerek telefonu aç ve içini temizle arkadaşın dediği gibi sensörde problem var. yakınlık sensörünün olduğu bölmeyi iyice temizle. yada telefoncuya gidebilirsin.

Üst Alt