telefon ROM yükleme ekranında kaldı acil

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
telefon ROM yükleme ekranında kaldı acil
[/URL][/IMG] arkadaslar paranoid rom attım yükledim ama telefon hala acılmadı 1.30 saattir bu ekranda kaldı telefon o balık yanıp sönüyo renkli olarak o kadar ilk defa rom attım bu kdr uzun sürmesi normal mi acaba degilse ne yapmalıyım acil yardm edermsnz ?

hizan

hizan

Üye
telefonu kapatıp açmayı dene muhtemelen açılmayacak.

odin ile son sürüm yazılımı yükle açılır.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

Serhanas35

Üye
wipe cacheleri yap açılır

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
wipe data wipe cache yap tekrar kur sonra wipe cache ve advenced bolumunden dalvic cache yap

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardesm tel acıldı da magaza gmail fln yok magazanın apksını attm kurdum acılmyo magaza?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
romu buldugun sitede gapps dosyasi olur romun aedindan onu yuklemen gerek

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪ ve TheMadness

yYavuz16

Üye
merhaba arkadaşlar. sorunuma bir süredir cevap arıyorum ama net bir cevap bulamadım. ben de buradan sormak istedim.
öncelikle bu işlerden çok anlayan birisi değilim ve ilk denemem. telefonumu root attıktan sonra 4.3 versiyon bir rom yükledim odin aracılığıyla. odinde işlem bitti göründü ve telefon reboot yaptı. fakat ilk logo çıkar çıkmaz logo tekrar tekrar gelip gitmeye başladı ve sürekli bunu yapıyor. ileri geçmiyor. recovery menusune girmiyor ve download moduna girdiğimde yeni birşey yüklemeye kalktığımda write fail olarak sonuçlanıyor. yani telefonu görüyor fakat herhangi bişrşey yapmaya musade etmiyor. recovery menusu de açılmadığından factory reset vs yapamıyorum. yardımınızı bekliyorum.

Üst Alt