telefon resliyo kendini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puck

Puck

Üye
    Konu Sahibi
telefon resliyo kendini
bazen fazla yuklenince telefona kasiyo ve rengarenk olup resliyo durum kotuyemi gidoyor ? :D Tel: 5800

giray38

giray38

Üye
Bende de oluyordu eskiden hiç bişey yapmadım hard format filan da atmadım bi süre sonra olmamaya başladı. C6 fw yüklersen de sorun çözülebilir.

pasha14

pasha14

Üye
Fw filan yüklemeye gerek yok. Telefon kendine restart yaptığı zaman telefon cok kasılmış anlamına gelmektedir ve restart sonucu açık olan tüm uygulamaları kapatır. Merak etme aynısı bendede oluyor bir çok kez yaşadım bunu. Bi sorun yok yani.

giray38

giray38

Üye
Fw filan yüklemeye gerek yok. Telefon kendine restart yaptığı zaman telefon cok kasılmış anlamına gelmektedir ve restart sonucu açık olan tüm uygulamaları kapatır. Merak etme aynısı bendede oluyor bir çok kez yaşadım bunu. Bi sorun yok yani.
Hiç restart atmaması daha iyi değil mi fw lerde hiç yaşamıyorum bu sorunu :aha:

watercity

watercity

Üye
aynı sorun bendede oluyor ara sıra c5-03 kullanıyorum yorumlarda da söylendigi gibi telefonu çok kastırıyorum öyle donuyor pc gibi telefon kullanıyorum olur o kadar :) ama hiç olmasa tabiki daha iyi

Puck

Puck

Üye
    Konu Sahibi
hack felan gerek yok diye dusunuyorum . saolun :)

giray38

giray38

Üye
Hayır herkesin kendi düşüncesi bilemem de orjinallikle bi alakası yok çok istiyosan yüklersin sound wawes i(doğru yazdıgımdan emin değilim :D ) telefonu hem hızlı kullanırsın hem orjinal hem de unsigned dosyalarla ugrasmadan :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt