Öneri Telefon Rehberi / Kişi Silme Ve Eşitleme Hk ;

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Rehberi / Kişi Silme Ve Eşitleme Hk ;
Arkadaşlar İyi Pazarlar ;

Geçtiğimiz ay da bir kişiyi rehberime ekledim. Geçen hafta kişiyi rehberimden sildim, hemen daha sonra Outlook hesabımdan da kontrol ettim silinmiş. Son iki haftadır, otomatik kendi kendine o sildiğim kişi rehberime tekrar geliyor. Geçen hafta sildim tekrar geri geldi. Bunu tek bir kişide yapmıyor. Farklı kişi ekleyip, siliyorum geri geliyor. Ne yapmam lazım, yeni bir hesap mı açmam gerekiyor artık ..?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar İyi Pazarlar ;

Geçtiğimiz ay da bir kişiyi rehberime ekledim. Geçen hafta kişiyi rehberimden sildim, hemen daha sonra Outlook hesabımdan da kontrol ettim silinmiş. Son iki haftadır, otomatik kendi kendine o sildiğim kişi rehberime tekrar geliyor. Geçen hafta sildim tekrar geri geldi. Bunu tek bir kişide yapmıyor. Farklı kişi ekleyip, siliyorum geri geliyor. Ne yapmam lazım, yeni bir hesap mı açmam gerekiyor artık ..?
insider mı kullanıyorsunuz o nedenle olabilir diye düşünüyorum.

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
En son kararlı yapı kullanıyorum, hiç bir zaman insider kullanmadım.

erhanercan

erhanercan

Üye
Tek bir hesap mı kullanıyorsun mesela ben Microsoft hesabı haricinde gmail hesabımda ekli yani sileceksem bir kişiyi iki taraftan da siliyorum

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Tek bir hesap mı kullanıyorsun mesela ben Microsoft hesabı haricinde gmail hesabımda ekli yani sileceksem bir kişiyi iki taraftan da siliyorum
Erhan kardeşim, tek hesap kullanıyorum. Acaba yeni bir hesap mı açsam ..? Mevcut kişilerimin yedeğini şuan ki hesabımdan alıp, yeni aktarsam sorun ortadan kalkar mı acaba ..?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Erhan kardeşim, tek hesap kullanıyorum. Acaba yeni bir hesap mı açsam ..? Mevcut kişilerimin yedeğini şuan ki hesabımdan alıp, yeni aktarsam sorun ortadan kalkar mı acaba ..?
Denemekte zarar olmaz, nasılsa yedeğini almış olacaksınız.

serinaga

serinaga

Üye

Arkadaşım, bir bilgisayardan Microsoft hesabına giriş yap ve kişilerim sekmesine geçip oradan sil ...

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım, bir bilgisayardan Microsoft hesabına giriş yap ve kişilerim sekmesine geçip oradan sil ...
@serinaga
Listemi yedekledikten sonra sildim zaten. Yeni bir Microsoft Outlook hesabı açtım. Mevcut kişilerimi bilgisayardan hesabıma girerek tek tek elle gireceğim. Bir A4 kağıda manuel yazdım tüm listeyi. Bu sefer PC' den gireceğim. Telefondan yaparsam yine sıkıntı olur diye düşünüyorum. Sürekli senkronize çalıştığı için sanırım bağlantıdan kaynaklı problemden dolayı böyle bir durumu yaşamış olabilirim.

Son düzenleme:
Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ;
Sorunumu yeni bir Outlook hesabı açarak düzelttim. Kişilerde artık sorun yok. Şuan sadece takvim ile Facebook' un eşitleme yapmaması. Outlook Takvim' de Facebook' taki kişilerin yaklaşan doğum günleri v.s. görünmüyor. Facebook' tan Ayarlar>Contact Eşitlemelerini yaptım. Belki bir süre sonra o da düzelir, ya da ekstra yapmam gereken bir şey var mıdır ..?

erhanercan

erhanercan

Üye
valla benim pcde de kişilerde ayarlarda gmail hesabım normal Outlook hesabım sürekli senkronize ediyordu son 2 gundur yeni farkettim kaldırdım bende nasılsa gmailde de var kişiler diye ceptende kaldırmıstım

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

Üst Alt