Arkadaşlar internet isteyen programLarimin Cogu wifi yi görmüyor açıyorum mobil bağlantı Yok yazıyor.. Bunu nasıl düzeltebilirim.. Youtübe downloeda, ıngilizce sözlük , telefonu güncelleme programı bu yeşil oklu olan vs vs.. Yazan: ydgr4
bu dediğin şeyi Bulamadım dostum linkini versen olmaz mi. C6 01 telefonum. - - - Eklendi - - - zaten Internete bağlıyken giriyorum uygulamaya Ama mobil bağlantı Yok yazıyor programı açmıyor.
Herinternet bağlantısı isteyen hemen hemen her uygulamada yaşıyorum. Nokia Mağaza, ıngilizce sözlük, güncelleme, ışte internet bağlantısı isteyen programlarda yaşıyorum.
ayarlar>bağlantı>ayarlar>ağ hedefleri>internet burda ki eklemis olduğunuz wifi erişim noktalarını silin sonra telefonu yeniden başlatın birde öyle bağlanmayi deneyin - - - Eklendi - - - Bu da wlan güncellemesi dikkatli okuyarak telefonunuza uygun sürümü yükleyinz www.maxicep.com/symbian-3-diger-cesitli-uygulamalar/nokia-beta-labs-wlan-utilities-v10-04-7-nokia-belle-fp1-fp2-signed-738253.html#post5849856