0343434
Üye
-
Konu Sahibi
-
Üretimi durduruldu. Alsa alsa 1 güncelleme alır sonra çöp.galaxy alpha
(dokunmatiği çok hoşuma gitmişti ya...)
galaxy alpha
(dokunmatiği çok hoşuma gitmişti ya...)
Bende aynı şekilde düşündüm ama Lumia 930 için eski bir telefon demişler aldırıcağım yerde bende alpha'yı düşündüm ama onun da üretimi durdu. 5c ise 4s'den memnun kaldığım için yazdım.Bunlar arasından o zaman 930 mu olur dersiniz kesin?M1 Note'u bilmiyorum. Diğerleri arasından Lumia 930 derim.
Üretimi durduruldu. Alsa alsa 1 güncelleme alır sonra çöp.
930 iyi telefon bence. WP bölümüne de konu açarsanız oradaki kullanıcılardan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.Bende aynı şekilde düşündüm ama Lumia 930 için eski bir telefon demişler aldırıcağım yerde bende alpha'yı düşündüm ama onun da üretimi durdu. 5c ise 4s'den memnun kaldığım için yazdım.Bunlar arasından o zaman 930 mu olur dersiniz kesin?
930 konusunda Windows 10 Mobile için çok umutlu olduğumdan istiyorum aslında yoksa şu an ki haliyle hala biraz eksik geliyor bana930 iyi telefon bence. WP bölümüne de konu açarsanız oradaki kullanıcılardan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Ben fotoğraf çekme hızı iyi olmalı ayrıca müzik kalitesi de önemli. Oyun öyle yüksek grafik isteyen oyunları çok oynamam ama aa 1010 tarzı oyunlar oynarım. İnternet tarayıcısı iyi olmalı. Batarya konusunda zaten 4s ten alışığım azlığa. Telefonun arayüzü akıcı olsun yeter. Aslında telefonu Amerika'dan alıcam o yüzden 360$ a kadar başka yine telefon önerisi verebilirseniz çok memnun olurum.Cihaz ile ne yapmak istersin?
Bir cihaz ile sınır tanımam dersen wp den uzak
dur.
OnePlus 1 tavsiye ederim uçur beni diyorBen fotoğraf çekme hızı iyi olmalı ayrıca müzik kalitesi de önemli. Oyun öyle yüksek grafik isteyen oyunları çok oynamam ama aa 1010 tarzı oyunlar oynarım. İnternet tarayıcısı iyi olmalı. Batarya konusunda zaten 4s ten alışığım azlığa. Telefonun arayüzü akıcı olsun yeter. Aslında telefonu Amerika'dan alıcam o yüzden 360$ a kadar başka yine telefon önerisi verebilirseniz çok memnun olurum.
Ama onlar da davetiye usulü çalışıyor. Benim de davetiye bulmam zor.OnePlus 1 tavsiye ederim uçur beni diyor
Lumia sana rahat yeter. One plus one'a bulaşma derim arka kapağı çok çabuk yıpranıyor ve çirkin gözükmeye başlıyormuş ve kabloları falan çok kalitesizmiş ve garanti durumunda ortada kalıyormuşsun. Ayrıca cihazın en büyük özelliği çok düşük fiyatı idi ama artık aynı fiyata daha güvenilir cihazlar bulabilirsin.Ben fotoğraf çekme hızı iyi olmalı ayrıca müzik kalitesi de önemli. Oyun öyle yüksek grafik isteyen oyunları çok oynamam ama aa 1010 tarzı oyunlar oynarım. İnternet tarayıcısı iyi olmalı. Batarya konusunda zaten 4s ten alışığım azlığa. Telefonun arayüzü akıcı olsun yeter. Aslında telefonu Amerika'dan alıcam o yüzden 360$ a kadar başka yine telefon önerisi verebilirseniz çok memnun olurum.
Ben fotoğraf çekme hızı iyi olmalı ayrıca müzik kalitesi de önemli. Oyun öyle yüksek grafik isteyen oyunları çok oynamam ama aa 1010 tarzı oyunlar oynarım. İnternet tarayıcısı iyi olmalı. Batarya konusunda zaten 4s ten alışığım azlığa. Telefonun arayüzü akıcı olsun yeter. Aslında telefonu Amerika'dan alıcam o yüzden 360$ a kadar başka yine telefon önerisi verebilirseniz çok memnun olurum.
Nokia 1100 almıyoruz o kadar para ödüyoruz cihazlara herhalde güncelleme alması lazım.Güncelleme almayan telefon çöptür diyenlerin aklına şaşıyorum. Meizu almam Çin firmalarından hoşlanmam. 5C o fiyaya değmez. Lumia'ya hiç bulaşmam. Alpha da almazdım yerinde olsam ama bu seçeneklerden alpha galip gelir.
Amazon üzerinden bakıyorum fiyatlara ben ama Z2 konusunda Sony firmasına çok güvenemiyorum onun yerine LG G3 bakabilirim amaAmerikada hangi cihaz kaç dolar bilmiyorum ben açıkcası.Z2'ye bakabilirsin.
İşte üretimi durunca bu telefondan da biraz soğudum açıkcası. O yüzden Lumia 930'u sordum.Güncelleme almayan telefon çöptür diyenlerin aklına şaşıyorum. Meizu almam Çin firmalarından hoşlanmam. 5C o fiyaya değmez. Lumia'ya hiç bulaşmam. Alpha da almazdım yerinde olsam ama bu seçeneklerden alpha galip gelir.
Lazım olmasi ayrı şey alacak olması ayrı kardeşim acı gerçekler bunlarNokia 1100 almıyoruz o kadar para ödüyoruz cihazlara herhalde güncelleme alması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?