AndroidTR20
Üye
-
Konu Sahibi
-
o eskidendi artık öle birşey yok.Bence almışken 3 GB'lık modeli al. Android'de RAM büyük sıkıntı.
İleride illa kasma yapacak. Android sonuçta.o eskidendi artık öle birşey yok.
illede diyosun ne alaka android diyemi hiçbir kasma yok. , android i nexus ta kullan bakalım bun ları dicekmisin ağustos tan beri kullanıyorum ve kasma yokİleride illa kasma yapacak. Android sonuçta.
Sa Arkadaşlar Sonunda Parayı Denkleştirdim Ekim Ayında LG G3 Almaya Karar Verdim Ancak 2GB Versİyonundan Alıcam Sizce İlerde Problem Yaşatırmı Veya Şuanda LG G3 Belli Başlı Kronik Sorunları Varmı Veya Devam Etmektemi(Kapanma,Çatlama,Şebeke Sorunu Vs...)Telefonu Ekim 15 Kadar Kesin Alıcam MAX 1800 TL Bütçem Var Başka Telefonmu Öneririsiniz Yorumlarınızı Bekliyorum...
Not:İphone Önermeyin Androidciyim Birde Bütçemden Yukarı Çıkamam İnternetten Değil Mağazadan Alıcam Paralel İthalat Olmuyacak Disbürütör Garantli Olmalı Teknoloji Şansa Bırakılmamalı Birde LG G3 Kullanan Varsa Deneyimlerini Yazabilirse Sevinirim ...
Yalnız burada Nexus'u değil G3'ü konuşuyoruz.illede diyosun ne alaka android diyemi hiçbir kasma yok. , android i nexus ta kullan bakalım bun ları dicekmisin ağustos tan beri kullanıyorum ve kasma yokandroid l gelsinm custom rom suz kullancam. yani 2.3 gingerbread ile kıyaslamauyın androidi neredeyse l çıktı ve kasma yok kiktkat ta android diye kasacak ne saçma tutum , kasma yok. eski touchwiz ile kıyaslamayın. kasıyor dediğiniz şeyi kendim kullanıyorum kasmadan eser yok ayrıca google ye yaz ''android ios tan daha hızlı'' diye kimin dahah hızlı olduğunu görürsün test edilmiş android nexuslardaki çok stabil. ve L ile daha da iyi olacak.
e nolmuş , lg g3 te kasmaz.Yalnız burada Nexus'u değil G3'ü konuşuyoruz.
BencedeAz bekleyip Z3 Compact almalısın 1800-1900 TL civarında olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?