Telefon Tavsiyesi Telefon Önerisi

Emip

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi
Evet beyler 1 yıla yakın bi süre geçti young u kullanalı (s5360) ve değişmenin vakti geldi düşünüyorum 400-500 bütçem var dahada artabilir abartı olmuyacak şekilde

bu arada eski konum https://www.maxicep.com/forum/konu/samsung-galaxy-y.766651/

telefondan beklentilerimi sorucak olursanız ise :
  • Ekranı küçük olmasın s5360 gibi
  • şarjı elime aldığımda 2 3 oyun oynadığımda yarıya inmesin hemen
  • internet hızı iyi olsun
  • Google Play veya Windows phone vb. (tavsiyenze göre) olanları çalıştırabilsin yeter o kadar fazlasında gözüm yok ama pes 2012 kaldırsada yeter
  • kamerası 5 mp olsun 3.2 de olabilir
bunun dışındada öneriniz fikriniz varsa söyleyebilirsiniz

Tüm Önerilerinizi Düşüncelerinizi bekliyorum

Tepkiler: andezitt

andezitt

Üye
Çoğu arkadaşımızında önericek olduğu gibi discovery öneririm tam işini görür fiyatıda 600 civarında

İkinci el sana uygunsa general mobile discovery en iyisi...

Emip

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu arkadaşımızında önericek olduğu gibi discovery öneririm tam işini görür fiyatıda 600 civarında
Şimdi 100 TL biriktirdim bir kaç ayı bulur biriktirmem o zamana kadar ucuzlayıp 550 falan olursa almayı düşünüyorum saol fikrin için başka model varmı aklında önerebilecek

Discovery biliyorum herkes aynı şeyi söylüyo ama bu cihaz yabana atilacak bir cihazda değil

AndrOmer

Üye
Kardes bende mini 2 var rootlu felan istersen konusak ?

andezitt

Üye
Şimdi 100 TL biriktirdim bir kaç ayı bulur biriktirmem o zamana kadar ucuzlayıp 550 falan olursa almayı düşünüyorum saol fikrin için başka model varmı aklında önerebilecek
Kardeşim bi kaç ay bekliceksen eğer Motorola g gelicek ocakta oda çok iyi bir telefon işlemci olarak gmd den daha iyi fiyat 200 $ civarında Türkiye'de ne kadar olur bilmiyorum ucuz olursa bekleyip onuda alabilirsin

t40 var onu dusunebilirsin ama sana tavsıyem bırıktır paranı daha ıyılerını alırsın dıscovery moto g fln

Tepkiler: Emip ve andezitt

Emip

Üye
    Konu Sahibi
Discovery biliyorum herkes aynı şeyi söylüyo ama bu cihaz yabana atilacak bir cihazda değil
Doğrudur Aklımda O da var Ama Farklı Modelleri düşünüp tartıp biçip bütçemin yetceği birşey almak istemiyorum youngta o hatayı yaptım çünkü
Kardes bende mini 2 var rootlu felan istersen konusak ?
İyi Bir telefon almak istiyorum
t40 var onu dusunebilirsin ama sana tavsıyem bırıktır paranı daha ıyılerını alırsın dıscovery moto g fln
Doğru Söylüyorsun zaten şimdi almıycam biriktirmem bir kaç ayı bulur
Doğrudur Aklımda O da var Ama Farklı Modelleri düşünüp tartıp biçip bütçemin yetceği birşey almak istemiyorum youngta o hatayı yaptım çünkü

Emip

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bi kaç ay bekliceksen eğer Motorola g gelicek ocakta oda çok iyi bir telefon işlemci olarak gmd den daha iyi fiyat 200 $ civarında Türkiye'de ne kadar olur bilmiyorum ucuz olursa bekleyip onuda alabilirsin
200 dolarsa vergi falan kdv desek 600 700 olur o telefon saol fikrin için
Be şimdiye kadar aldığım akıllı telefonları hep ikinci el aldım hiç sorun çıkmadı...Tabi bu birazda şans meselesi...5 tane akıllı telefon 1 tane de tablet aldım...
Doğru Söylüyorsun Ama yinede bir sahtekarlık olabiliyor ve çizikler oluyor

AndrOmer

Üye

Kardes android 4.2.2 kamera 3.2 armv7 pes 2012 kasmıyor yani

Invoke

Üye
Diskavri.

Tepkiler: andezitt

Emip

Üye
    Konu Sahibi
Kardes android 4.2.2 kamera 3.2 armv7 pes 2012 kasmıyor yani
Biliyorum pes 2012 bendede var ama Ben daha iyi modellere bakıyorum almışken iyisini alma düşüncesindeyim
Doğrudur Aklımda O da var Ama Farklı Modelleri düşünüp tartıp biçip bütçemin yetceği birşey almak istemiyorum youngta o hatayı yaptım çünkü Nedense Hep gmd Tavsiyesi çıktı başka yokmu

Invoke

Üye
Android'i bilmiyordum o zamanlar tabiki cahilliktende yaptım hatayı Xperia nın modellerini önerirmisin

Xperia M var 700lira . 800liraya L var. İşe yarayan düşük fiyatlı xperialar bunlar. Açıkcası marka olunca düşük fiyatı da yüksek oluyor. Neredeyse bin lira işte L. Bence GMD daha mantıklı. Ki performans olarak da gmd daha iyidir, L'den. Kısacası önermem.

Emip

Üye
    Konu Sahibi
Soru soruyorum O kadar Meşgul Etmiyorumdur umarım İşin Varsa Sormuyabilirim

bu telefon hakkında Ne düşünüyorsun ?