Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

sabri sarı

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi
arkadaşlar en fazla 700 liralık telefon arıyorum var mı öneriniz

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
samsung galaxy w

CataFaLLoque

Üye
ace2 :thumbup:

codblackops2

codblackops2

Üye
general mobile discovery öneririm marka takıntın yoksa ..

OPC

OPC

Üye
General Mobile Discovery :oke:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Forumdan alıpta deneyen oldumu g.m.'den?

key43

key43

Üye
Samsung Galaxy S Duo S öneririm. Şahsen kullanıyorum. Cok memnunum. Gecenlerde baktıgımda 720 Tl civarıydı.Sanırım hala öyle. Yani 20 Tl ekle bisey kaybetmessin. Ayrıca çift özelliği de var. ;) Tavsiye ederim.

Kerim.

Kerim.

Üye
Gm dis.
Bu fiyata baska telefon alirsan yazik o paraya

06kubilay06

06kubilay06

Üye
forumda yeterince generla mobile discovery var onlara bakarsan kullanıcı deneyimlerini görürsün alan 3-4 kişi var bildiğim kadaryla bende sıparıs ettım eğer paranı yazık etmek istemiyosan bunu al 101 tl cebınde kalsın :D güncel fiyatı 599 tl ama gm ye guvenmem diyosan şünu dıyım telpa garantılı ama genede sen bılrısın samsung galaxy win e de bakabilirsin ama ekranı kötü

fk555897

fk555897

Üye
Bütçeyi biraz daha artırabilirsen S3 Mini. Ancak artıramazsan Ace 2 öneririm. S3 Mini Vatan Bilgisayar'da 770 TL olacaktı.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Bütçeyi biraz daha artırabilirsen S3 Mini. Ancak artıramazsan Ace 2 öneririm. S3 Mini Vatan Bilgisayar'da 770 TL olacaktı.
bence s3 mini alma bende çok git gelde kaldım s3 minimi alsam samsung galaxy win mi alsam diye sonra forumdakilerin sayesınde gm discovery i sölediler siapriş ettim persembu yada cuma günü elimde inan kullanlarda gram pişmanlık yok

achambo

achambo

Üye
discovery al bence de s3 mininin ekranını sevmedim ben bugün kullandım biraz

fingerback5

fingerback5

Üye
Gm discovery paranon hakkini verir.

LimePie

LimePie

Üye
gm discovery al seni tatmin edicektir. :oke:

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Var bir kişi , sipariş veren de var 2-3 kişi

- - - Eklendi - - -

general mobile discovery ya da lumia 620

Aslında kullanıcı deneyimleri olarak açılan konulara yazmaları veya ilgili konu açmaları lazım daha fazla bilgilendirilmeli o konuda

fk555897

fk555897

Üye
General Mobile Discovery kullanan arkadaşlar! Malzeme kalitesi falan nasıl, telefon menüde hızlı mı?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
General Mobile Discovery kullanan arkadaşlar! Malzeme kalitesi falan nasıl, telefon menüde hızlı mı?
ben kullanmadım daha gelmedi ama incelemerde gorudugm kadarıyla arka kapak plastik s3 gibi ama içi gayet sağlam ve menü geçişleri mümkemmel hızlı

Takipçi Satın Al

Üst Alt