Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evo97

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi
Arkadaşlar bu yaz yeni telefon almayı düşünüyorum en fazla 700 lira verebilirim ve şuan aklımda samsung galaxy w var sizce nasıl yada o fiyatlardaki başka iyi telefonlar nelerdir ?

Kerim.

Kerim.

Üye
sar degerini onemsemeyeceksen neo v de alabilirsin.ben galaxy w kullaniyorum sorcagin varsa sorabilirsin:)

enterneoll

enterneoll

Üye
Neo V :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Motorola Atrix modeline de bakabilirsiniz.

evo97

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w de kararsızım şuan android 4 olmicak diye :( ama neoya bakıcam

ismailkaraoglu

ismailkaraoglu

Üye
az daha koy s2 al derim :d

By_eLeN

Üye
Wonder a para baglicagima gider ikinci el s2 al keyfini cikar

evo97

Üye
    Konu Sahibi
peki iphone 3gs olur mu yaniona ios 5 falan yükleniyor mu ?

- - - Eklendi - - -

pardon ios 6

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bence wonder almayın o fiyata çift çekirdekli motorola atrix alabilirsiniz :oke:

blacktalon

blacktalon

Üye
galaxy ace 2 de var onada bi bak derim ama bu telefonlar idareden kullanılır tam manasıyla android istiyosan 1000+ tllik bi cihaz şart ama öğrenci ve baba parası yiyemiyorsan en iyisi senin için orta seviye almak :)

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Motorola Atrix tabi ki 679 lira tam sana göre. Kendim kullanıyorum oldukça memnunum istediğim her şeyi yapabiliyorum.

tatar1926

Üye
Bencede atrix guzel bir tlfn cift cekirdek 1 ghz islemci 1gbyt ram hd kammera 16 gbyt dahili hafiza 32 gbyt sd kart destegi 14 mgbt intternet baglanti hizi sarz gayet guzel hizli ve seri bir tlfn bu esdegerde bir samsung .soni.htc 1000 lr in uzerinde

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Acaba atrixin ekran boyutu ne kadar

ali54st

Üye
ben telefonu oyun oynamak için laıcamda atrix almayı düşnüyorum sen kullanmışsız andoriti düşük oldğundan azmı oyun kadlırır yoksa donanımı rami yüksek oldğundan çok oyun kaldrırımı

skywalker06

skywalker06

Üye
Wonder alma derim mümkün mertebe çift çekirdekli bir telefon al eğer yazılım güncellemesi resmi olarak sorun değil diyorsan atrix al eğer yazılım desteği istiyorsan galaxy ace 2 al çift çekirdek 0.8 ghz 768 mb ram 4gb hafıza 5.0 megapiksel kamera 3.8 inç ekran boyutu var bir incele derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...