Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon önerisi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ellemon
Üye
Konu Sahibi
Telefon önerisi
1300 - 1500 liraya kadar rahat 3 4 yıl kullanacağım telefon önerisi
iphone - yurt dışı malı istemiyorum..
Android olsun , kamerası güzel olsun ,beni 3 4 yıl idare etsin
İilk android deneyimim olucak
15097
Üye
galaxy s2
cyber
Üye
kipa da iphone 4s 1581 e düşmüştü
futbol123
Üye
Xperia s, galaxy s2 modellerini tavsiye ederim
umutku84
Üye
Galaxy s2 bencede.
Niizuma.Eiji
Üye
Telefonu ne amaçla kullanacağını belirtirsen daha doğru yönlendirmeler yapabiliriz gerek işletim sistemi gerek telefon bakımından.
Telefonununla çok oyun oynar mısın ya da ne sıklıkla oynarsın, tasarım önemli mi ? Bir de Android olmasını istemenin sebebi nedir ?
- - - Eklendi - - -
Aslında üstteki yazdıkların 3-4 model önermek için yeterli ama direk 2 telefon önereceğim alabileceğin en iyileri diyebilirim.Şuan o fiyata alabileceğin güzel 3-4 model var farklı kişilere hitap eden soruları cevaplayınca bu 3-4 telefon 1-2'ye düşecek büyük ihtimalle.
İnşallah.Tartışırmadaki yazılar farklı olsa neyse diyeceğim.Hep aynı şeyler.Ben ya da o kim tartışırsa tartışsın belli başlı avantaj-dezavantajları kullanıyor.Bir gelişme olmuyor kısacası tartışmalarda.
Telefonununla çok oyun oynar mısın ya da ne sıklıkla oynarsın, tasarım önemli mi ? Bir de Android olmasını istemenin sebebi nedir ?
- - - Eklendi - - -
Aslında üstteki yazdıkların 3-4 model önermek için yeterli ama direk 2 telefon önereceğim alabileceğin en iyileri diyebilirim.Şuan o fiyata alabileceğin güzel 3-4 model var farklı kişilere hitap eden soruları cevaplayınca bu 3-4 telefon 1-2'ye düşecek büyük ihtimalle.
oyunu hergün olmasada 2 3 günde bi oynarım diyebilirim.. Tasarıma önem veririm
ve android istememin sebebi ise Google market , ücretsiz oyun ve uygulamalar , yenilenen sürüm , flash desteği
oyunu hergün olmasada 2 3 günde bi oynarım diyebilirim.. Tasarıma önem veririm
ve android istememin sebebi ise Google market , ücretsiz oyun ve uygulamalar , yenilenen sürüm , flash desteği
Doğrusu xperia s beni özellikleriyle çok etkiledi yalnız sarı ekran sorunu kamera bulanıklaşması ve bir çok sorunlarıyla beni aldırmamaya gönüllendirdi. Dediğin gibi arc s yada galaxy s2 alıcam büyük ihtimalle
codblackops2
Üye
tabii ki s2
theposies
Üye
bende karar veremedim maledrf
MasteLaa
Üye
Dostum şöyle söyleyeyim ben ; müzik dinlemek , internete girmek vs vs android felan..Sen zaten belirtmişsin 1300-1500 arası diye..Ben sana kesinlikle Galaxy s2 öneririm Aynı zamanda oyun oynar mısın bilemiyorum ama çok iyi HD kalitesinde oyunlar oynarsın aynı zamanda Android deneyimini en iyi yaşatacak telefonlardan bir tanesidir senin için..
Kolay Gelsin ..