Telefon Önerisi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi??
merhaba arkadaşlar ben yeni bi cihaz almak istiyorum fiyat aralığı max 900 tl ye kadar çıkabilirim cihaz hızlı bişey olmasını sıkıntısının olmamasını ve sesin biraz yüksek çıkan cihaz olmasını istiyorum bana önerebileceğiniz cihazlar nelerdir??

R.A.M

R.A.M

Üye
neo v olabilir

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
neo v dikkatimi çekmişti bide xperia ray var sanırım neo v nin cpu su 800 mhz dediler ray 1ghz diyorlar ne diyorsunuz bu konu hakkında?

hotlock

hotlock

Üye
atrix 2

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Sony Ericson Xperia Neo V

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar bide şu var ben i9001 kullandım bunun dahili hafızası 8gb bide bi arkadaş galaksi ace kullandı bunun hafızası 300 mb gibi bişeydi sanırım bu neo v ve ray da ikiside 320 sanırım sorun şu ace yi kullanan arkadaş fazla uygulama yükleyince hafıza dolu diyor kasıyor sıkıntı oluyor i9001 de bu olay olmuyor bu cihazlardada böyle bişey olabilir??

femtv

Üye
polypad w10 al

klongs

klongs

Üye
peki arkadaşlar bide şu var ben i9001 kullandım bunun dahili hafızası 8gb bide bi arkadaş galaksi ace kullandı bunun hafızası 300 mb gibi bişeydi sanırım bu neo v ve ray da ikiside 320 sanırım sorun şu ace yi kullanan arkadaş fazla uygulama yükleyince hafıza dolu diyor kasıyor sıkıntı oluyor i9001 de bu olay olmuyor bu cihazlardada böyle bişey olabilir??

galaxy s+ ın varsa değişme

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s+ ın varsa değişme

hocam galaks + ben kullanıyorum fakat bu cihazı bi arkadaşa alacaz ben memnunum zaten :) de bu cihazda böyle bi sorun olurmu diye düşünüyorum acı gerçekleri söyleyebilirsiniz yani :))

klongs

klongs

Üye
300 mb dahili hafıza kullanabıliyorsun çekersin yani

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah tşk ederim arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için..

Sarangni

Sarangni

Üye
Htc O V

backwater

backwater

Üye
701 1.3 ghrz al yok yok bu telde

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
hocam galaks + ben kullanıyorum fakat bu cihazı bi arkadaşa alacaz ben memnunum zaten :) de bu cihazda böyle bi sorun olurmu diye düşünüyorum acı gerçekleri söyleyebilirsiniz yani :))

Bak ilk önce galaxy açe gibi dahili hafızası az, olan telefonlara Özel program cıktı.sd cardi güzel olursa kasmaz..

Gelelim diğer konuya arkadasina söle o oda gs s alsinn

---------- Eklendi @ 21:48:33 ---------- Yazıldı @ 21:46:29 ----------

701 1.3 ghrz al yok yok bu telde

Haci bir telefonda isletim.sistemi köyü ise yapacak bisey yok.o telefonda andro olursa varya ... .d.d

goblet

goblet

Üye
wonder, ray, atrix öneririm. Neo V dense kesinlikle uzak durmanı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt