Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Önerisi??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S@H!N
Üye
Konu Sahibi
Telefon Önerisi??
merhaba arkadaşlar ben yeni bi cihaz almak istiyorum fiyat aralığı max 900 tl ye kadar çıkabilirim cihaz hızlı bişey olmasını sıkıntısının olmamasını ve sesin biraz yüksek çıkan cihaz olmasını istiyorum bana önerebileceğiniz cihazlar nelerdir??
R.A.M
Üye
neo v olabilir
S@H!N
Üye
Konu Sahibi
neo v dikkatimi çekmişti bide xperia ray var sanırım neo v nin cpu su 800 mhz dediler ray 1ghz diyorlar ne diyorsunuz bu konu hakkında?
peki arkadaşlar bide şu var ben i9001 kullandım bunun dahili hafızası 8gb bide bi arkadaş galaksi ace kullandı bunun hafızası 300 mb gibi bişeydi sanırım bu neo v ve ray da ikiside 320 sanırım sorun şu ace yi kullanan arkadaş fazla uygulama yükleyince hafıza dolu diyor kasıyor sıkıntı oluyor i9001 de bu olay olmuyor bu cihazlardada böyle bişey olabilir??
peki arkadaşlar bide şu var ben i9001 kullandım bunun dahili hafızası 8gb bide bi arkadaş galaksi ace kullandı bunun hafızası 300 mb gibi bişeydi sanırım bu neo v ve ray da ikiside 320 sanırım sorun şu ace yi kullanan arkadaş fazla uygulama yükleyince hafıza dolu diyor kasıyor sıkıntı oluyor i9001 de bu olay olmuyor bu cihazlardada böyle bişey olabilir??
hocam galaks + ben kullanıyorum fakat bu cihazı bi arkadaşa alacaz ben memnunum zaten de bu cihazda böyle bi sorun olurmu diye düşünüyorum acı gerçekleri söyleyebilirsiniz yani )
klongs
Üye
300 mb dahili hafıza kullanabıliyorsun çekersin yani
hocam galaks + ben kullanıyorum fakat bu cihazı bi arkadaşa alacaz ben memnunum zaten de bu cihazda böyle bi sorun olurmu diye düşünüyorum acı gerçekleri söyleyebilirsiniz yani )