bu_rakrak
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sony xperia neo v tabi bütçeyi biraz zorlaması lazım
603'ün kamerası 8MP olsaydı dadından yinmezdi
​evet bu fiyata 603 almak mantıklı onun dışında samsung modelleri de bakabilir..
603'ün kamerası 8MP olsaydı dadından yinmezdi
sağol
----------Eklendi @ 22:09:02 ---------- Yazıldı @ 22:05:33 ----------
galaxy ace, fit falan var o bütçeye alınabilecek samsung onlarada sıcak bakmıyor. C6-01e daha sıcak bakıyor kamerası hoşuna gitti sence ne yapmalı ?
----------Eklendi @ 22:10:12 ---------- Yazıldı @ 22:09:02 ----------
kesinlikle
hocam 603 o fiyata alınabilecek en mantıklı cihaz..bada sistemli modellerede bakabilirsin spot olarak wave 2 alabilirsin mesela..
anladım. yok almaz yani çünkü bundan önceki telefonu spot samsung F480i'ydi ekranında ölü piksel, flashında arıza falan çıktı bi daha spot alacağını zannetmiyorum
anladım. yok almaz yani çünkü bundan önceki telefonu spot samsung F480i'ydi ekranında ölü piksel, flashında arıza falan çıktı bi daha spot alacağını zannetmiyorum
Hocam coolcrash arkadaşım haklı!
spot modellerde samsung s8000 jet, s8300, f480 vs gibi piyasada sıfırı kalmayan modeller toplama olduğu için spot imajını zedeliyor. Spot alırken alacağınız modelin toplama olmadığını birebir orijinal olduğunu anlamak için 2 püf nokta var:
1. o modelin hala piyasada sıfır garantilisi olmalı yani üretimi durmamış olmalı
2. alacağın spot samsung modelin üstündeki koruyucu jelatinin üzerinde yazılar ve şekiller olmalı(aynı teknoloji mağazalarındaki modeller gibi gps, wifi, android şekli gibi)yani o kullanmak için o ekran üzerindeki kaldırmak gerekli.
Dikkat ederseniz jet, f480i gibi modellerin üzerinde normal koruyucu jelatin olur.
hocam şöyle bir durum var s8000 jet,f480i gibi cihazlar zaten toplama cihazlar olduğu için spot imajını hep zedelediler ve hala devam ediyorlar.wave 2 gibi cihaz'ın spotunda da faturalısında da sorun olmaz..
Hocam coolcrash arkadaşım haklı!
spot modellerde samsung s8000 jet, s8300, f480 vs gibi piyasada sıfırı kalmayan modeller toplama olduğu için spot imajını zedeliyor. Spot alırken alacağınız modelin toplama olmadığını birebir orijinal olduğunu anlamak için 2 püf nokta var:
1. o modelin hala piyasada sıfır garantilisi olmalı yani üretimi durmamış olmalı
2. alacağın spot samsung modelin üstündeki koruyucu jelatinin üzerinde yazılar ve şekiller olmalı(aynı teknoloji mağazalarındaki modeller gibi gps, wifi, android şekli gibi)yani o kullanmak için o ekran üzerindeki kaldırmak gerekli.
Dikkat ederseniz jet, f480i gibi modellerin üzerinde normal koruyucu jelatin olur.
işte bunu arkadaşa anlatamıyorum kesinlikle spot almam diyor "ya C6-01 ya da 603 birini söyle gidip yarın alıyım" dedi bende 603'ü al dedim. yardımların için çok teşekkür ederim.
----------Eklendi @ 23:26:25 ---------- Yazıldı @ 23:24:41 ----------
dediğim gibi arkadaş spot mal almamakta kararlı. yardımların için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?