antieng01
Üye
Telefon önerisi
Merhaba arkadaşlar ben telefon almayı düşünüyorum.
İstediğim özellikler:
wifi
radyo
dokunmatik ekran
hızlı cevap verme ( mesela menü tuşuna basınca hemen karşıma çıksın beklemekten nefret ederim
3 saniye bile benim için fazla)
kamerası kaliteli olsun
(kaliteli müzik tercihtir. 5130 Xpressmusic var bende şuan.)
hoparlör tercihli
3G bağlantı (tercih: kameralı olan 3G
)
kişiselleştirilebilir ekran. Yani tuş kilidini açtığımda çıkacak ilk şeylerin harfine kadar değiştirmeyi istiyorum. Mesela kafama esince rss yayını, kafama esince wifi ağları.
tercih: Nokia
internet flash desteği (kesin gerekli: internetten video izlemek(facebook ve youtube), tercih: internetteki bütün flash görseller.)
ve fiyat en fazla 700-750 lira olursa sevinirim
biraz araştırma yaptım ilk önce c5-03 gözüme hoş göründü sonra c6-01 daha güzel göründü
Sizin de önerileriniz varsa yazın yada bu iki telefondan hangisini tavsiye edersiniz. Bir de telefonu kullananlar eline almışlar şöyle bir iki kurcalayanlar cevap versin lütfen 
İstediğim özellikler:
wifi
radyo
dokunmatik ekran
hızlı cevap verme ( mesela menü tuşuna basınca hemen karşıma çıksın beklemekten nefret ederim
3 saniye bile benim için fazla)kamerası kaliteli olsun
(kaliteli müzik tercihtir. 5130 Xpressmusic var bende şuan.)
hoparlör tercihli
3G bağlantı (tercih: kameralı olan 3G
)kişiselleştirilebilir ekran. Yani tuş kilidini açtığımda çıkacak ilk şeylerin harfine kadar değiştirmeyi istiyorum. Mesela kafama esince rss yayını, kafama esince wifi ağları.
tercih: Nokia
internet flash desteği (kesin gerekli: internetten video izlemek(facebook ve youtube), tercih: internetteki bütün flash görseller.)
ve fiyat en fazla 700-750 lira olursa sevinirim
biraz araştırma yaptım ilk önce c5-03 gözüme hoş göründü sonra c6-01 daha güzel göründü
Sizin de önerileriniz varsa yazın yada bu iki telefondan hangisini tavsiye edersiniz. Bir de telefonu kullananlar eline almışlar şöyle bir iki kurcalayanlar cevap versin lütfen