Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

antieng01

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi
Merhaba arkadaşlar ben telefon almayı düşünüyorum.

İstediğim özellikler:
wifi
radyo
dokunmatik ekran
hızlı cevap verme ( mesela menü tuşuna basınca hemen karşıma çıksın beklemekten nefret ederim :D 3 saniye bile benim için fazla)
kamerası kaliteli olsun
(kaliteli müzik tercihtir. 5130 Xpressmusic var bende şuan.)
hoparlör tercihli
3G bağlantı (tercih: kameralı olan 3G :D )
kişiselleştirilebilir ekran. Yani tuş kilidini açtığımda çıkacak ilk şeylerin harfine kadar değiştirmeyi istiyorum. Mesela kafama esince rss yayını, kafama esince wifi ağları.
tercih: Nokia
internet flash desteği (kesin gerekli: internetten video izlemek(facebook ve youtube), tercih: internetteki bütün flash görseller.)
ve fiyat en fazla 700-750 lira olursa sevinirim :)

biraz araştırma yaptım ilk önce c5-03 gözüme hoş göründü sonra c6-01 daha güzel göründü :D Sizin de önerileriniz varsa yazın yada bu iki telefondan hangisini tavsiye edersiniz. Bir de telefonu kullananlar eline almışlar şöyle bir iki kurcalayanlar cevap versin lütfen :D

'Patron

'Patron

Üye
on kamera istemessen C5-03 var sesı çok guzel kamerası 5mp ama ön kamera istersen sanrım 5800 al dıycem ama benden sonra yorum atanlar bana gulecekler :D

nonamex

Üye
Galaxy Ace, Huawei ideos X5 inceleyin derim. Symbian sizin beklentilerinize gore yavas kalacak, Androidli telefonlari incelemenizde fayda var.

52mrt1905

Üye
bence c6 01 al kamerasi cok guzeldir symbian 3 isletim sistemi hd oyunlar daha ne olsun

antieng01

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace, Huawei ideos X5 inceleyin derim. Symbian sizin beklentilerinize gore yavas kalacak, Androidli telefonlari incelemenizde fayda var.

Yılların süre gelmiş alışkanlığından dolayı nokia'yı hep sevmişimdir. Sevmemin en büyük nedeni Ovi Store'dur. Samsung'da bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok. Android'inde dilinden anlamam. Nasıl oyun/uygulama yüklenir, nasıl kullanılır ne yer ne içer pek bilmem :D .

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yılların süre gelmiş alışkanlığından dolayı nokia'yı hep sevmişimdir. Sevmemin en büyük nedeni Ovi Store'dur. Samsung'da bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok. Android'inde dilinden anlamam. Nasıl oyun/uygulama yüklenir, nasıl kullanılır ne yer ne içer pek bilmem :D .

android market ovi store'dan daha büyüktür :oke:

nonamex

Üye
Kamera iyi olsun demissiniz onu atlamisim, sadece Galaxy Ace diyorum.. C6-01 i dershane sira arkadasim kullaniyordu. Kamerasi cok kotu , zaten AF bile yok kamerada, yakin cekim imkani yok. 8 megapiksel laf olsun diye konmus.
Android market'te Ovi Store'u uygulama ve oyun sayisinda katliyor, iciniz rahat olsun.
Oyun ve uygulama yuklemek Symbian'a gore cok kolay, Symbianda 2-3 dakika suren kurulum, Androidde 10-15 saniye. Apk dosyasi var, sis yerine dosya yoneticisinden ac ve yukle :)

Alismak 2-3 gun suruyor sadece.. Nokia akilli telefon konusunda pek basarili degil ne yazik ki, Millet kac aydir Nokia guncelleme cikarsin sorunlari duzeltsin diye bekliyor.

Nokia yaparsa iyi yapar devri geride kaldi.

----------Eklendi @ 20:42:42 ---------- Yazıldı @ 20:34:17 ----------

Ideos X5 in kamerasi kotu diyorlar ama flash destegi var. Ace'te var mi bilmiyorum sadece.. C6-01 deki flash destegi cok kotu, facebooktan video acsaniz bile surekli tekliyor. Telefon kilitlenip kaliyor. Ayni ram-islemci-gpu'ya sahip N8 kullanicisi olarak flash desteginin ise yaramadigini soyleyebilirim

Kefelon

Üye
c6-01 gerçekten güzel tercik orumda bir arkadaş yakında 599 tl olcağını duyurmuştu bu fiyata (işletim sistemi önemli değilsi android symbian vs) bu telefon gerçekten süper dediğim gibi 599 tl oluncada kapış kapış gider gibime geliyor :ehe

antieng01

Üye
    Konu Sahibi
Kamera iyi olsun demissiniz onu atlamisim, sadece Galaxy Ace diyorum.. C6-01 i dershane sira arkadasim kullaniyordu. Kamerasi cok kotu , zaten AF bile yok kamerada, yakin cekim imkani yok. 8 megapiksel laf olsun diye konmus.
Android market'te Ovi Store'u uygulama ve oyun sayisinda katliyor, iciniz rahat olsun.
Oyun ve uygulama yuklemek Symbian'a gore cok kolay, Symbianda 2-3 dakika suren kurulum, Androidde 10-15 saniye. Apk dosyasi var, sis yerine dosya yoneticisinden ac ve yukle :)

Alismak 2-3 gun suruyor sadece.. Nokia akilli telefon konusunda pek basarili degil ne yazik ki, Millet kac aydir Nokia guncelleme cikarsin sorunlari duzeltsin diye bekliyor.

Nokia yaparsa iyi yapar devri geride kaldi.

----------Eklendi @ 20:42:42 ---------- Yazıldı @ 20:34:17 ----------

Ideos X5 in kamerasi kotu diyorlar ama flash destegi var. Ace'te var mi bilmiyorum sadece.. C6-01 deki flash destegi cok kotu, facebooktan video acsaniz bile surekli tekliyor. Telefon kilitlenip kaliyor. Ayni ram-islemci-gpu'ya sahip N8 kullanicisi olarak flash desteginin ise yaramadigini soyleyebilirim

Hocam kafamı çok fena karıştırdın ne güzel c6-01 e kendimi hazırlamıştım :D Peki android'i internet üzerinden deneyebileceğim bir yer var mı ? merak ettim. Çünkü resimlere bakılırsa tasarımı pek hoş değil gibi sanki.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
c6-01 al senin için en iyisidir

nonamex

Üye
Hocam kafamı çok fena karıştırdın ne güzel c6-01 e kendimi hazırlamıştım :D Peki android'i internet üzerinden deneyebileceğim bir yer var mı ? merak ettim. Çünkü resimlere bakılırsa tasarımı pek hoş değil gibi sanki.

Androidi internet uzerinden deneme isi konusunda bilgim yok, bir telefoncuya gidip incelemeniz en iyisi. Kisisellestirme olarak Symbiandan daha iyi, widget uygulamalarini ana ekrana yerlestirmek cok rahat, samsung'un ev ekranini begenmediniz mi ? Baska ev ekrani uygulamalari yukleyip varsayilan olarak ayarlayabiliyorsunuz.
Nokia'cilar bugun gameloft 2 tane hd oyun cikardi diye bayram etti, kac aydir Androidde olan oyunlar :ehe ve daha fazlasi da var..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
750 800 lira limitin varsa git galaxy serisine bak gio fit mini ace bunlara bak hemi android hemde ucuz

Ocean258

Ocean258

Üye
benım telefon lg optımus black onerırım kardesım sana.. tasarım ekran kalıtesı ve parlaklıg,wifi hızı,şarj suresı super. android 2.2 froyo yuklu. nova dısplay ozellıgı war farklı bı ozellık olarak.. fıyatıda cok uygun ozellıklerıyle kıyaslandıgında.. tavsıye ederım bakmanı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt