Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nseo

nseo

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi
Arkadaşlar bana telefon önerebilirmisiniz

650 tlye kadar param var dokunmatik yada klavyeleri istiyorum öneri varsa söyleyin :sos

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesin çözüm süper bi önerim var sony ericsson xperia x10 mini alabilirsin 5mp kamera 600 mhz hız android işletim sistemi kapasitif dokunmatik ekran ve qwerty klavyeli veya samsung gio alabilirsin burdan karşılaştır ama bence sony ericsson al kardeş 600 lira civarında ama samsung gio da 800 mhz hız var karar senin yinede

61semih

61semih

Üye
kingmor a aynen katılıyorumhem klavyelı hem dokunmatık ıstoyorsan se xperia x10 mini ideal.kaldıkı bana gore klavye pek gerekmıyor kapasitif ekranlarda cok rahat mesaj vs yazlılıyor,ha klavyeyı acınca tamam guzel karızma gorunuyor ama bu telefon karızmadan cok sevımlı,kucucukbırsey.bana gore gio daha mantıklı işlemci olsun boyurları olsun daha ustun hadı boyut gorecelı de donanımsal ozellıklerı xperia x10 mini den daha ustun oldugu bır gercek,xperia x10 mini kamrası daha ıyı 5mp gio 3 kamera onemlıyse senın ıcın galaxy fit modelınede bakabılırsın fakat fıt ın ıslemcısıde xperia x10 mini ıle aynı:evet:

Starsley

Katılıyorum.. :D

ricardo45

ricardo45

Üye
kingmor a aynen katılıyorumhem klavyelı hem dokunmatık ıstoyorsan se xperia x10 mini ideal.kaldıkı bana gore klavye pek gerekmıyor kapasitif ekranlarda cok rahat mesaj vs yazlılıyor,ha klavyeyı acınca tamam guzel karızma gorunuyor ama bu telefon karızmadan cok sevımlı,kucucukbırsey.bana gore gio daha mantıklı işlemci olsun boyurları olsun daha ustun hadı boyut gorecelı de donanımsal ozellıklerı xperia x10 mini den daha ustun oldugu bır gercek,xperia x10 mini kamrası daha ıyı 5mp gio 3 kamera onemlıyse senın ıcın galaxy fit modelınede bakabılırsın fakat fıt ın ıslemcısıde xperia x10 mini ıle aynı:evet:
o fiyata kesinlikle haklısın üstad

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşların tespitleri belirttiğin fiyat için seçilebilecek telefonlar içinde yer alıyor. xperia x10 mini tasarımıyla ve özellikleriyle çok güzel bi telefon aslında ama işte sony ericsson kullanıcısına çok çektirdi hatta bende sony ericsson kullanıcısı ve hastası bi adamdım ama nefret ettim. yazılım sorunu çok fazla sürekli kapanıp açılma, sim kartı görmeme, menü ve mesajlarda aşırı yavaşlama vs. vs. bununla da bitmiyor teknik servisi de ayrı bir sorun. samsung gio da çok iyi bi telefon fakat samsung da malesef eski sağlamlığından epeyce uzaklaştı.
benim bi tavsiyede bulunmam gerekirse lg optimus me yi tavsiye edebilirim. 600 mhz işlemci ve android 2.2 işletim sisteminin android froyo sürümünü kullanıyor. @61semih'in de dediği gibi kamera önemli değilse 3mp kamerası var cihazın. menüsü gayet hızlı. şarjı diğer smartphone'lara göre daha uzun süre gidiyor. fiyatı da diğerlerine oranla gayet düşük. 400-450 lira arasında satışlarda sanırım.

nseo

nseo

Üye
    Konu Sahibi
aslında bende x10 mini istiyorum ama babam biraz daha bekle diyo ne yapacağımı bilmiyorum :hmmm

N'name

N'name

Üye
Galaxy Ace, Galaxy mini, C6-00 Bu telefonlara bak :oke:

nseo

nseo

Üye
    Konu Sahibi
C6 da olabilir güzel öneriler geliyor hangisini alsam :)

uribaju

uribaju

Üye
c7 al için rahat etsin :oke:

technoshark

technoshark

Üye
600 tl ye bende Lg bl 40 chocolate al ;) karizma telefon

61semih

61semih

Üye

eger uygulama oyunlarda belli başlı oyunlar olsun dıyorsan c6 sana yetebılır.fakat ben c6 nın performansından ozellıkle zaman ıcınde performansının dusecegı kanısındayım.neden bılmıyorum ama heralde gecmıstekı tecrubelerden olsa gerek.yınede senı yanıltmıyım

61semih

61semih

Üye

eger uygulama oyunlarda belli başlı oyunlar olsun dıyorsan c6 sana yetebılır.fakat ben c6 nın performansından ozellıkle zaman ıcınde performansının dusecegı kanısındayım.neden bılmıyorum ama heralde gecmıstekı tecrubelerden olsa gerek.yınede senı yanıltmıyım

buket2

buket2

Üye
lg optimus me tercih edebilirsin... android froyo işletim sistemine sahip gayet kaliteli bir smartphone.

Ocean258

Ocean258

Üye
LG Optimus Me, 500-600 Tl fiyatı olan smartphone almak istiyorsan hem tasarım olarak ıyı hemde kaliteli. şarjı 4 gün gidiyor eğer fazla kurcalamıyorsan )) ekran reaksiyonuda gayet iyi. daha ayrıntılı bakmak ıstersen lınkten gorebılırsın.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Bak haklısınız arkadaşlar optimus me olabilir.. ben düşünemedim.. ;)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Galaxy ace Gio yada en iyi xperia mother al keyfine bak:oke:Nokıa ya değme bile:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...