Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

palop13

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi
Arkadaşlar 1000 tl ye kadar telefon önerilerinizi bekliyorum.Nokia önceliklidir.Kamera ve oyun bolluğu en çok istediğim özellikler.Lütfen yardım edin.Kararsızım.Önerilerinizi bekliyorum :hmmm

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Nokia alma bence.Black berry,samsung android serisi,sonny ericcson xpreia tavsiye ederim.o kadar parayı nokiaya verme sakın.hiç memnun kalmazsın.illa nokia diyorsan n8 al,idare eder

dehshet

Üye
N8 güzel telefon kamerası felan iyidir ama tema vs felan yükleyince kasmalar oluyor donanım haber video incelemesinde gördüm bende.. Oyunu açarken bile kasıyordu yani.. Oyun ve uygulama bollugu yönünden ise android telefonlar hep ön sırada buna göre değerlendir derim!!

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung wave2 veya galaxy s al kardeşim nokiaya para verme :oke:

hoss

hoss

Üye
oyun program istiyorsan kesinlikle android işletim sistemli cihazlara bakmalısın , n8 kamera dışında fiyatını hak etmeyen bir telefon , galaxy s ,htc desire , wave 2 ,xperia 10 , galaxy sl gibi cihazlardan birini tercih edebilirsin

silver021

silver021

Üye
Bada os de dünya kadar uygulama çikiyor ama geneli oyun. yani kaliteli oyunlar en azindan. donma takilma yaşatmaz zaten bu donanimlarla. wave 2 alirsin 850 tl ye 150 tlde cebinde kalir. yada hepsini geçtik ikinci el galaxy s bulabilirsen temizinden hic düsûnmeden al derim.

'Patron

'Patron

Üye
bırak onu bunu. iphone al 3gs. mukemmel oyunlar hız kamera. o oyunları benım bilgisayar bile açmaz ya(abarttım :d: ama harbi çok iyi oyunları )

yarbay58

Üye
C7 derim ben samsung vave 2 diyenlere şaşıyorum nesini beğeniyolar oyuncak gibi. Tel dediğin biraz ağır durcak. N8 desen batarya kasaya gömülü kitlenince telefoncuya götür söküp taktır olacak, en iyisi c7 abi. Türkiyede 5800 sonraki en çok talep gören telefon ünvanına sahip c7.

palop13

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkür ederim.:oke:Zaten yorumlardan sonra ve biraz n8 i inceleme fırsatım oldu.Çok yavaş değil ama oyunları açarken bir yavaşlık var.:hmmmŞuan androidli bir telefon almayı düşünüyorum.HTC Desire hd,Samsung galaxy sl veya s,Sony ericson xperia x10 seçeneklerinden birini almayı düşünüyorum.Siz bunlardan hangisini önerirsiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

hoss

hoss

Üye
Cevaplarınız için teşekkür ederim.:oke:Zaten yorumlardan sonra ve biraz n8 i inceleme fırsatım oldu.Çok yavaş değil ama oyunları açarken bir yavaşlık var.:hmmmŞuan androidli bir telefon almayı düşünüyorum.HTC Desire hd,Samsung galaxy sl veya s,Sony ericson xperia x10 seçeneklerinden birini almayı düşünüyorum.Siz bunlardan hangisini önerirsiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
desire hd güzel tercih :oke:

----------Eklendi @ 19:18:42 ---------- Yazıldı @ 19:17:34 ----------

C7 derim ben samsung vave 2 diyenlere şaşıyorum nesini beğeniyolar oyuncak gibi. Tel dediğin biraz ağır durcak. N8 desen batarya kasaya gömülü kitlenince telefoncuya götür söküp taktır olacak, en iyisi c7 abi. Türkiyede 5800 sonraki en çok talep gören telefon ünvanına sahip c7.
c7 nin kamerasında otofokus yok , işlemci hızı ram oranıda düşük , ayrıca kasada çatlama sorunları var , her türlü wave 2 daha iyidir

kömürkenti

kömürkenti

Üye
androidden şaşma galaxy s derim ben:oke:

----------Eklendi @ 19:22:55 ---------- Yazıldı @ 19:22:14 ----------

wave c7 den kat kat daha iyi

• Beğen
Tepkiler: hoss
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Android :oke:Samsun galaxy s:oke:

• Beğen
Tepkiler: palop13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...