Telefon Önerisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rain001

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi ?
Ben yeni telefon almak istiyorum ama Dokunmatik olması lazım . Müzik dinlemek için kullanışlı, kamerası iyi 2 mp den fazla, ses kalitesi iyi olan .
Nokia , samsung olabilir . 400-500 lira arası
Var mı önerebileceğiniz, bu özelliklere uygun, güzel ve hemen bozulmayacak bi telefon ?

Şimdiden teşekkür ederim

Tepkiler: SavinMe

korelim

Üye
aga lg kp 500 onerebılırım ben kullanıyorum cok memnunum

rain001

Üye
    Konu Sahibi
5800 dan başka öneriniz yok mu o telefon benim arkadaşlarda da var hep ama pek önermiyorlar . . .

herkez 5800 öneriyorda herkezin elinde 5800 var suan eskiden e250ydi simdide 5800 oldu.5730 sizce nasıl bir telefon?

güzel bir telefon aslında ama monte işletim sistemi standart diye biliyorum.

SavinMe

Üye
5800 tabikide dokunmatik ses cözünürlük sınırsız navigasyon daha neler neler )

rain001

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star nasıl ?

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Star'da güzel telefon gerçekten, 5800'da güzel bizzat denedim ama dokunmatiklerini beğenmedim. Ama eğer 3.2 mp kamera+3g+gps+wifi+şık tasarım+harika kulaklık sesi+dokunmatiğin süper olmasını istiyorsan Samsung Monte Monte Monte ve Monte

Nokia kalitesinden şaşma derim 5800 gibi ama bu fiyata kamerası çok yüksek olsun diyorsan samsung un 8Mgpxllik telefonu var M8800 bi göz atabilirsin.

Ama işletim sistemi çözünürlük sağlamlık dersen 5800 ı önerebilirim ?

rain001

Üye
    Konu Sahibi
5800 istemiyorum da monte olabilir . TEşekkür ederim öneriler için Monte galiba q klavye değlmiş ?

rain001

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim . Peki şarjı uzun süre gider mi ? Müzik çok dinliyorum çünkü. Ve kullanımı kolay mı

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kullanımı çok kolay emin ol hiç sıkıntı çekmezsin hayatımda 3-4 tane dokunmatik telefon denedim arkadaşlardan ama hiçbirinin dokunmatik gücü Monte kadar hassas ve iyi değildi menü tasarımı da gayet hoş ve kolay istediğin gibi düzenlersin. Şarj konusuna gelince ilk aldığım gün baya kurcaladım telefonu wifi müzik oyun derken tam 24 saatte bitti şarjı. Şimdi ilk günkü kadar çok olmasa gene oynuyorum falan 2-3 gün rahat gidiyor. Müzik dinlemek fazla götürmez şarjı. Ayrıca bu telefonla müzik dinlemekte süper kulaklığı baya kaliteli alırken bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim. Eğer Monte alırsan her konuda yardımcı olabilirim.

rain001

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim -BatmaN- Bu telefonu alırım büyük ihtimalle. Her şey için sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...