Öneri Telefon Önerisi (Max2300)

Sponsorlu Bağlantılar

VengeanceFalls

VengeanceFalls

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi (Max2300)
Selam arkadaşlar. 1 hafta içinde telefonumu değiştireceğim. Aslında ben seçimimi galaxy s7 olarak yaptım.Eski telefonum iPhone olduğu için farklı tecrübeler için Android'e geçmeyi istiyorum.Ayrıca iPhone 16GB modelleri yetersiz bu yüzden 64GB modellerine muhtaç bırakıyor.Bu yüzden telefona ayriyetten 300 lira gibi fazladan ücret ödettiriyor. Eğer siz de onay verirseniz S7 almayı planlıyorum. Şu telefonu bekle demeyin lütfen.Bundan 3 ay önce Z5 alacaktım bana s7'yi beklememi önermiştiniz :gul:

ali54st

Üye
ıphoneden eğer andoroide geçiceksen boşuna geçme çünkü ben geçtim farkı hissediyosun ıphonenin stabil arayüzünü bırakıp andoride bulaşma derim ben ıphoneden androide geçtim alışamadım geri ıphoneye döndüm s7 küçümsencek bi cihaz değil tabiki ama bence 6s yada 6 nın 64 gblarını 2700e falan bulabilirsin 16da yeterli aslında benim cihazım 16 gb şuan 8 gb boş duruyo 2000 resim olamsına rağmen karar senin kafanı bulandırmayım ama ıphoneden vazgeçme derim

Rancho

Rancho

Üye
Ben S7 kullanıyorum tavsiye ederim İphone dan fazlasını bulacağından eminim :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
S7 Yerinde Bence.Alternatif Note 5 Tabi Bunlar S7 nın Ynaında Baya Eskidi Ama 950 XL G4 Eğer Çıkarım Dersen G5 Filan Yada HTC.Ben Samsung Sevmememe Karşı S7 Yi Sevdim Ama Yinede Sen Bilirsin Görünüş Filan İyi Bence Donanımda

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Samsung Hiç Önermem Ama Eğer Alacaksan S Serisi Yerine Note Serisi Tavsiye Ederim.

VengeanceFalls

VengeanceFalls

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt