telefon önerisi+5800 nedir ne değildir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguz1721

Üye
    Konu Sahibi
telefon önerisi+5800 nedir ne değildir
arkadaşlar ben bir telefon almak istiyorum telefonlara fazla para vermeyi sevmiyorum açıkçası fiyatı düşük ama özellikleri yüksek olan bir telefon istiyorum ben öyle cepnet filan alıp kullanan biri değilim ayda yılda bir wifi den girerim internete o kadar wifisi olması şart yani oyun seçenekleri çok olsun neler tavsiye edebilirsiniz

OğuzcanAbi

Üye
5800 da o kadar iyi bi telefon degil galaxy gio ve galaxy ace ye bakmani onrerrim :oke:

• Beğen
Tepkiler: oguz1721
mangdaşire

mangdaşire

Üye
evet artık android devri.sana lg optimus me,Huawei U8150 IDEOS tavsiye ederim.5800 ın devri geçti.5800 dinazor çagında kaldı artık.hem hantal hemde çok sorunları var.ben kendimde 5800 kullanıyorum,oyun oynarken reset atıyor,tuş kilidi yapıp açınca ekran çizgi çizzgi oluyor,tuşları bir süre sorna içine göçüyor ve dahası...

• Beğen
fireman87

fireman87

Üye
Bu devride symbian telefon alınmaz arkadasım, hem uygulama hemde oyun zenginliği açısından android telefon öneririm :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
5800 süper bi telefon. Bütün s60v5'lerde olduğu gibi sorunsuz. dokunmatik zaten kaymak gibi. oyun desen bir sürü hd oyun var. daha ne olsun.:d:

oguz1721

Üye
    Konu Sahibi
neden 5800 alamamam gerektiğini öğrendim şimdi sıra tavsiyelerde onları alayım açıkçası galaxy ace ve galaxy gio hoşuma gitti ekranı oyunlarda sıkıntı yaşatır mı acaba boyut olarak
başka önerisi olan var mı

technoblue

technoblue

Üye
5800 şikayetlerinin en barizi dokunmatik ekran sorunu. bir süre sonra dokunmatik ekran içeriye göçüyor, algılama yeteneğini kaydediyor vs. vs. ayrıca fazlasıyla yavaşlamalar meydana çıkabiliyor. mangdaşire huawei ideos x5 tavsiye etmiş sana. özellikleriyle kıyaslandığından oldukça uygun fiyatı var. fakat markanın smartphone piyasasına hemen hemen yeni girdiğini düşünürsek sağlamlığı, teknik desteği ne kadar tatmin edicidir sıkı bir araştırma yapmak lazım. lg optimus me de üstün özelliklerine rağmen gayet uygun fiyatı ile dikkat çeken başka bir smartphone. android 2.2 froyo işletim sistemi ile oldukça hızlı görünüyor. tasarımı gayet şık. bir de huawei ile karşılaştırma yapıldığında daha tanınmış olması ve teknik desteğini son zamanlarda iyice sağlamlaştırmış olmasıyla bir adım öne çıkıyor.

• Beğen
hoss

hoss

Üye
5800 , 3yıl önce çıkmış ve teknolojinin gerisinde kalmış bir model , ekranı rezistif eski tip ekran , yavaş symbian kullanıyo , sana tavsiyem daha güncel modell telefonlar bakk
galaxy gio , huawei ideos x5 gibi modeller çok daha iyi terccihler olur
oyun program anlamında sıkıntıda yaşamazsın , androidde bircok oyun program mevcut

elmas14

elmas14

Üye
Ben Sana Samsung S5660 GIO'yu şiddetle öneriyorum.. Android 2.2 Froyo işletim sisteminin yanında 800 mhz hıza sahip başarılı bir model.

Daha fazla ++'sını istersen ;

kapasitif Dokunmatik ekranı sayensinde daha duyarlı algılama teknolojisi,
800 mhz hıza sahip işlemci ile birçok oyunu sorunsuz çalıştırabilme,
Gelişmiş Wi-fi ile bağlantıyı doruklarda yaşama,

Bunlar kendini belli eden en önemli özelliklerden bazıları, alırsan pişman olmayacağın bir model olarak hafızana ekleyebilirsin :))​

• Beğen

oguz1721

Üye
    Konu Sahibi
gio yu bende düşünüyorum gayet güzel gibi fakat ekranı oyunlarda sorun çıkarır mı acaba ekranın dışına taşma filan oluyor ya birde ace ve gio yu kıyaslabilir misiniz acaba farkları neler hangisini tercih edersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt