Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon önerileriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mfdrn
Üye
Konu Sahibi
Telefon önerileriniz
750-1000 lira arası
Sar değeri normal veya düşük
Android tercihimdir Symbian 3 te olabilir
Ekran boyutu 3.5" veya 4.0" arasında (3.5" ve 4.0" dahil)
En az 1 GHZ
Tasarımı güzel, ele oturan bir tip istiyorum sizin önerileriniz nelerdir?
codblackops2
Üye
xperia neo v galaxy w galaxy s başka aklıma gelmiyor symbian istiyorsan nokia 701 önerebilirim..
Dostum paran varsa geniş ekranlı android al bence symbian'a hiç bulaşma. Symbian 4 çıksa dahi almam artık gerek stabilizite gerek uygulama konusunda sürünmekte zaten nokia bu yılda hisselerinin %50sini kaybetmiş battı diyebiliriz kısaca
franzliszt
Üye
xperia arc iyi tercih
cyber
Üye
arc
Uruloki
Üye
motorola atrix bak derim
- - - Eklendi - - -
motorola atrix bak derim
mfdrn
Üye
Konu Sahibi
motorola atrix in ekranı TFT olmasa cok güzel olurdu
Cidden telefon güzelmis fakat ekranı cok küçük heralde bu sebeple bazı özelliklerini güzel yapmıslar fakat en az 3.5"
avcitalip
Üye
eğer radyasyon değerleri önemliyse ki benim için önemli Wonder'i öneririm 0.527 W/KG sar değeri vardı sanırım Xperia Neo V nin Sar Değeri Çok Yüksek Sanırım 1.200 W/KG Nin Üzerindeydi
Dostum paran varsa geniş ekranlı android al bence symbian'a hiç bulaşma. Symbian 4 çıksa dahi almam artık gerek stabilizite gerek uygulama konusunda sürünmekte zaten nokia bu yılda hisselerinin %50sini kaybetmiş battı diyebiliriz kısaca