bu_rakrak
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sanırım sana önerebileceğim bir telefon var... şahsen bende çıkmasını bekliyorum internetten araştırdığıma göre mayıs ortası gibi piyasaya sürülecekmiş. LG Optimus Black incelemeni tavsiye ederim. o kadar araştırdıktan sonra bende buna karar verdim
yaşın küçük ama 2.el alınmaması gerektiğini iyi anlamışsın tebrikler bence nokia x2 al hem ses çıkışı yüksek hemde kamerası iyi 300-320 arası alırsın dokunmatik olayına girersen çıkamazsın sorunsuz olanı hemen hemen yok 2.el satış sitelerinde en çok 5800 ilanı veriliyor o yüzden onuda önermem ama geçen burda media marktta 5800 xm 399 tl ye düştü 2009 yılının 800 liralık telefonuydu...
Sana tavsiye edebilecegim telefonlar...
Nokia X3-02
Nokia C5
Nokia 5250
Nokia 5230
Ve üstüne 30-40 lira para ekleyebilirsen Nokia C5-03 almanı öneririm sana.Biraz daha çaba göster kap bence C5-03'ü...
c5-03 ü tavsiye etmem kasa çatlama sorunu var , ekranı 5yıl önceden kalma rezistif ekran ,yavaş hantal donan symbian işletim sistemliönerileriniz için teşekkürler arkadaşlar ama ben telefonda oyun oynamam telefonda yapacaklarım mesaj,konuşmak,internet ve gps uygulamalarlada fazla işim olmaz yani androidde alsam symbian da alsam bana katkısı aynı olcak ben sadece özelliğe bakarım işletim sistemi olması yeterli ama hangi işletim sistemi olduğu farketmez ben bu yüzden c5-03e daha sıcak bakıyorum .
c5-03 ü tavsiye etmem kasa çatlama sorunu var , ekranı 5yıl önceden kalma rezistif ekran ,yavaş hantal donan symbian işletim sistemli
sana tavsiyem galaxy gio veya ideos x5 al bu iki telefonda ezer gecer c5 i
ben zaten bu telefonu en ama en fazla 2 sene kullanıcam 4-5 yıl kullanıcağım bi telefon olsa haklısın ama pek fazla bi süre kullanmıyacağım için hoşuma giden telefonu kullanmak istiyorum
ben zaten bu telefonu en ama en fazla 2 sene kullanıcam 4-5 yıl kullanıcağım bi telefon olsa haklısın ama pek fazla bi süre kullanmıyacağım için hoşuma giden telefonu kullanmak istiyorum
symbianlı telefonlardan uzak durman en iyisi işlemci hızı ve ram oranı çok düşük x6 nınarkadaşlar bi tanıdığım 19 ay daha garantisi olan temiz nokia x6 16 gb satıyo peki sizce onu düşünmelimiyim ?
symbianlı telefonlardan uzak durman en iyisi işlemci hızı ve ram oranı çok düşük x6 nın
e yani o yönüde var 434 mhz çok düşük galaxy miniyi düşünüyüm diycem oda 600 mhz kötü değil ama android için en az 800 mhz olması lazım yoksa kasıyo bilmiyorum ne yapıcağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?