Evet fark ortada 5mp lik bir kamera nasıl 4s ten canlı çekiyor amaNexusun beyaz dengesi ve renk doygunluğu 44s'e göre iyi görünüyor. ama bazı yerlerde patlamalar olmuş. Bir de detay, keskinlik tabi yanlı bir incelememi bilemiyoruz. Gerçek boyutlu fotoğraflara bakmak lazım. Video ile kıyas yapılmazBu arada 808 ve N8 dışında olacak
![]()
Videolar anlatıyor zaten herşeyi bu arada fotoğraf makinası değil telefon alıyoruz
[video=youtube;ba1jcds7tXg]http://www.youtube.com/watch?v=ba1jcds7tXg[/video] başka bir video.Tehlike ";5143289][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Her sistemin eksiği var doğru kardeşim ancak 4.1 ile o eksikleri aşmış adamlar. [video=youtube;pfCPNDRyizE]http://www.youtube.com/watch?v=pfCPNDRyizE[/video] hangisi daha canlı gör.Zaten nokiadaki kameraya laf yok.Bu arada videoları izledim ıcs ile test yapmışlar dolasıyla yavaş kalmış 4.1 ile karşılaştırma lazım.
603 e bak![]()
ayrıca konu uçtu tamamını oku istersen
Kardeşim fark ortada
4s kesinlikle o kadar cansız değil kamerası. 603 bile daha iyidir o videonunkinden.

Şehir dışındayım giremiyorum burası köy çünkü hat çekmiyor bir 15 gün görünemeyeceğim.
fatihim bu aralar görünmüyorsun bi sorun mu varayrıca konu uçtu tamamını oku istersen
![]()

[/QUOTE]
Videolar anlatıyor zaten herşeyi bu arada fotoğraf makinası değil telefon alıyoruz
[video=youtube;ba1jcds7tXg]http://www.youtube.com/watch?v=ba1jcds7tXg[/video] başka bir video.[/QUOTE]603 bile daha iyidir dedinya oku mesajını
hey allahım ya ben şimdi 603 daha iyi dedim mi. Iphone 4s o videodaki kadar kötü olamaz. Sadece 603 videoda iphone 4s in nasıl çektiği gösterilen görüntüden daha iyi çeker dedim.
hey allahım ya ben şimdi 603 daha iyi dedim mi. Iphone 4s o videodaki kadar kötü olamaz. Sadece 603 videoda iphone 4s in nasıl çektiği gösterilen görüntüden daha iyi çeker dedim.

Video ile kıyaslama yapılır başka ne ile yapılır? nexustaki sensör ve lens okadar iyiki daha parlak çekimler yapıyor.Ayrıca patlama falan göremedim? sonucta 5mp ile 8mp i kıyaslıyoruz ve fiyat farkıda var.İster telefon al İster fotoğraf makinası. Kamera karşılaştırma testleri Video ile yapılmaz. Kimse Nexus kamerasına kötü demiyor zaten. Ayrıca 5-12-300 Megapixel fotoğraf boyutundan başka şey ifade etmez. Önemli olan sensör boyutudur, Lens kalitesidir.
Fotoğrafta canlılık çekimden sonra da elde edilir. Karanlık çıkarsa aydınlık verilebilir ama Beyazlar patlarsa oradaki detayları asla geri getiremezsin.
Tehlike ";5143349][COLOR="DarkRed' Alıntı:
603 bile daha iyidir dedinya oku mesajınıiphone 4s o videodaki gibi malesef 2. videoda attım ona bak.603 te ful hd çekim 1080p yok auto fokus yok.Oyüzden kıyaslanamaz bile nexus un rakibi olmamaz yani iyi kamerası olsa 1080p olurdu
![]()
Ne oluyor ben videoyu göremiyorum cepteyim![]()
taraf tutma var.[/COLOR]Haha 4s süper çekiyor bizzat test ettim şu anda köydeyim ama amcamda var benim s2 den iyi
sen istediğin gibi anla.
Ben 603ün çekimi o videoda gösterilen 4s in çekiminden daha iyi dedim. Gerçekte 603 daha iyi demedim diyemem de. Herşey çözünürlük değil bu arada 603te otofokus olsaydı emin ol şu anda nexustan iyi fotoğraf çekerdi. Kendim test ettim htc evo 3d den daha iyi çekiyor açık havada.
- - - Eklendi - - -
nexus ile iphone 4s in video kalite karşılaştırması var. Iphone 4s o kadar kötü ki anlatamam tabi o videodataraf tutma var.
720p nasıl iyi oluyorsa artık.1080p çekiyor telefon 720p çekse ne yazar kardeşim? otofokus olsa bile nexus kadar iyi çekemezdi zaten
sen istediğin gibi anla.
Ben 603ün çekimi o videoda gösterilen 4s in çekiminden daha iyi dedim. Gerçekte 603 daha iyi demedim diyemem de. Herşey çözünürlük değil bu arada 603te otofokus olsaydı emin ol şu anda nexustan iyi fotoğraf çekerdi. Kendim test ettim htc evo 3d den daha iyi çekiyor açık havada.
htc evodanmı iyi çekiyor? ilk defa duyuyorum.Tehlike ";5143365][COLOR="DarkRed' Alıntı:
720p nasıl iyi oluyorsa artık.1080p çekiyor telefon 720p çekse ne yazar kardeşim? otofokus olsa bile nexus kadar iyi çekemezdi zatenhtc evodanmı iyi çekiyor? ilk defa duyuyorum.
Haha 4s süper çekiyor bizzat test ettim şu anda köydeyim ama amcamda var benim s2 den iyi![]()
Sana 603 unle başarılar bol bol resim çekmeler.
yakın çekim hariç evet evo dan iyi çekiyor. Otofokus olmadığı halde. Yalnız video bakımından 4s te nexus ta tabi iyi çeker. Zaten video denedim ben fotoğraf dedim.
- - - Eklendi - - -
gel de anlat...

htc evodanmı iyi çekiyor? ilk defa duyuyorum.[/QUOTE]Tehlike ";5143384][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Sana 603 unle başarılar bol bol resim çekmeler.
Okadar detaycı değilim malesef zaten fotografla işi olan 808 alır.2. videoda patlama çok rahat gözüküyor. Zaten patlama demek objeden yansıyan ışığın fazlalığından dolayı detayların kaybolması demek. Yani illaki ışıl ışıl birşey parlamasına gerek yok. Çekilen Fotoğraflar tam boyutlarıyla eklenir. Bir de video çekimi farklı fotoğraf çekimi farklı. Herneyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.
Fotoğrafçılıktan anlayan arkadaşlar hemen farkedecektir Nexustaki sorunları. Bu tartışmayıda burda bitirelim.![]()
Xperia S özelliklerinde 12 mp kamera ve 1080p yazıyor da ne oluyor kardeşim görüyoruz 4s ile farkını.Kameranın iyiliği bu yazan özelliklere bağlı değil sadece..
Sorma bende.
Allahın bana sabır ver... Banlanmak istemiyorum.