Telefon Monitöre bağlanırsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefon Monitöre bağlanırsa...
TV-Out çıkışıyla ne kadar güzel bir görüntü alınabileceğini merak edenler için bu videoyu paylaştım. Grafikleri takdir edilen NFS Shift oyununu Nokia C6-01 telefonunu monitöre bağlayarak oynayan birinin videosu telefon gamepad görevi görmekte telefondaki hareket sensörünü de düşünürsek aslında mantıken Nintendo Wii tadında tam bir konsol olmuş. İyi seyirler.

Bu da PES 2011 grafikler çok iyi. Hatta menü tasarımının konsol/pc versiyonlarıyla aynı ve maç içi görüntünün de yakın çekimleri saymazsak uzak çekimlerde ps2'deki Pes 2011'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Tepkiler: ilo53 ve Oglcn554

Oglcn554

Üye
Oyun çok güzel görünüyor.

ilo53

Üye
Teşşekkur paylaşim için benim telefon 5230 oyunu ve o tv çikişini nerden bulabilirim.

5800'da neden böyle güzel oyunlar yok :S Çok daha mı iyi C6 Denilen telefon

Starsley

C601 C7 E7 ve n8 de oynanabilen oyunlar ile dier nokia modelleriyle kıyaslanamaz şahsen bende şuan 250mb assasian credd, HD 230mb asphalt 5 HD , ve 100mb pes2011 HD var bunlar 5800 ve benzer telefonda bırakın oynamayı kabul bile etmez.

İşlemci çok iyi o zaman...Ps 2 oyunları gibi.İphone kadar iyi mi peki?

Starsley

Bunları sağlayan 3D grafik hızlandırıcı openGL arayüzüne sahip olması iphone oyunlarını bilmem

aypon oyunları iyide iyi olmasına eğlence avuç içinde sınırlı ;D ben n8'imle hergün nfs shift oynıyorum suan tokyonun 6. Yarışındaym 2haftaya bitiririm

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşlemci çok iyi o zaman...Ps 2 oyunları gibi.İphone kadar iyi mi peki?
Evet aslında zaten Iphone kadar iyi, 680 mhz'lik işlemci 3d grafik hızlandırıcı ile 1ghz'lik telefonlara kafa tutabiliyor, ps2 görüntüsü yani Shift oyununda herşey ortada. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Ufak bir örnek vermem gerekirse Iphone Gameloft firmasıyla baya bir anlaşma içinde bu yüzden Iphone'da örneğin Real Football 2011, Asphalt 6 gibi yeni çıkan HD oyunlar varken Nokia cephesinde(n8,c7,c6-01,e7) Asphalt 5, Real Football 2010 gibi HD oyunları var, yani tek sorun şuanda Nokia'nın firmalarla anlaşmalarını tazelemesi, harika oyunlar var ama yenilenmesi gerekiyor bunu da kısa zamanda yaparlar herhalde.

onderche

Üye
güzel oyunlar yükleyip oynamalı insan )

Uruloki

Üye
madem video ekliyoruz bende N8 kullanıyorum youtube da dolu oyunları var hem de 1280*720 çözünürlüğünde oynatıyor

Uruloki

Üye
C7 de kulaklık çıkşına RGB kablosunu takarsan olur tabi o kabloyu bulan lazım

ozggurr

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-ci...len-yanlis-bilgiler-8-443415.html#post3531121

basliginda Nokia N8'i standart vga monitore nasil baglayabilecegimizi anlattim...
HDMI TV, Tuplu tv baglantisindan sonra Standart desktop bilgisayarlarda kullanilan VGA monitor baglantisini eklendi...

Meraklilari okuyabilir...

----------Eklendi @ 15:37:52 ---------- Yazıldı @ 14:52:12 ----------

bu da diger baslikta anlatimi:

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...lgisayarin-vga-monitorune-baglama-508963.html

Ocean258

Üye
gercekten güzel oluyormus.. tesekkurler paylasım için..

Elektr0

Üye
benim telefonumda da TV-out var (KP320) aynen menüyü böle telefondaki gibi gösteriyor mu yani TV de.gösteriyorsa ayıp ayıp bana yuhh artık olacak şey degil göstermiyor diyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...