Telefon Mesaj Atıyor (05338124918)

Sponsorlu Bağlantılar

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Mesaj Atıyor (05338124918)
Bu kimin numarası yaw... 05338124918 telefon numarasına mesaj atıyor. Orjinal FW bile attım bu ne yaw. Hiç bişey yüklü değil.

medles5230

Üye
Bu kimin numarası yaw... 05338124918 telefon numarasına mesaj atıyor. Orjinal FW bile attım bu ne yaw. Hiç bişey yüklü değil.
Benimdde başıma gelmişti önceden telefon durmadan bi numaraya mesaj yoluyordu virusden doladı :d:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
telefona format at sonra hafıza kartında gerekli olanları yedeklersin hafıza kartını da biçimlendir sonra ne kurcaksan ne atcaksan at onları ( atmadan önce bi virüs programıyla virüs taramasında geçir) sonra attıktan sonra bidaha virüs taraması yap telefonu bi kapat tekrar aç

bide o numaraya sadece format sonrası falan mı atıyor yoksa sürekli mi ?

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
ama ben format attım tekrar yolladı frimware attım yine yolladı :ehe. hiçbirşey yüklemedim. Format atınca bu numaraya mesaj atıyor ne hikmetse. hattım vodafone türkcell de değil. Arasam mı aramasam mı kararsızım :hmmm

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
sadece başlangıçta 1 kerelik nokia ya mesaj atar o numarada nokianın numarası olabilir bildiğim kadarıyla mesaj içeriğini görebiliyor musun ne yazdığını

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
evet içini görebiliyorum. saçma sapan skgjrıj54t6934592 bu tarz karışık şeyler yazıyor.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
sen telefonu depolama modunda bağla bilgisayara sonra virüs programıyla bi tarama yap virüs bulsun bulmasın önemli değil format işe yaramıyosa artık format atma sadece virüs taraması yap ondan sonra telefonu bi kapat aç bidaha yollıcakmı devam ederse ara vodafone müşteri hizmetini söyle derdini :ehe bu numara kimin benim telefon buna msj atıyo falan gerekirse onlar engellesin o numaraya mesaj atmanı

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
:D tamam. karta falan attım format ama şu da dikkatimi çekti her zaman atmıyor sanki. sadece formattan sonra. Aldığımdan beri 3 kez format attım 5800 a hep yolladı. Nokia nın bi hilesi diyicem ama dün kardeşimin 5230 una v40 yükledik format attık onda yollamadı öyle birşey. Çok garip.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Sadece format sonrası atması çok normal o numara nokia nındır telefonun bazı ayarları için ve nokiaya kaydediyo o mesaj seni yeni güncelleme falan çıkınca haberdar olasın diye

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
ama neden türkcell e atıyor? ne biliyim finlandiya numarası falan olması gerekmez mi :D hem üstelik hattında parası olan var olmayan var olmayan yararlanamayacak mı güncellemelerden? Çok saçma. 5800 ın attığı mesajı 5230 un atmaması da ilginç. Mesaj da da ne biliyim imei numarası falan yazmalı hani kayıt için falan desek. Çok saçma şeyler yazmış nokia kendine o zaman :D

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
:D orasını bilmiyorum bendede yolluyo ama ne numaraya ne içinde yazana baktım :D format sorası oluyo yolladıktan sora siliyodum hep :D

kalender900

Üye
Format attıktan sonra,mesajı gönderdiği anda hatsız tercihe al.Sonra mesaj bekliyor.Sonrada bekleyen mesajı sildin mi iş bitti.

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
hiç bilmiyorum alakası varmı ama bi bak :D

mesajlara gir > seçenek > ayarlar > kısa mesaj > mesaj merkezleri > sim mesaj merkezi > mesaj merkezi numarası

orada bi numara var bende ama hiç göndermiyor. bi bak oraya belki bişey çıkar.

avrupasentezi

Üye
Arkadaşlar gönlünüz rahat olsun. Bu numaranın virüsle filan bir alakası yok . Telefondan iptal edilebilir Telefondan my nokia ya girin servis aboneliğinden çıkmak konusunda bir şık var onu seçip evet tuşuna basmanız yeterli. tekrar bir msj gidicek üzgünüm :) ama sorun kökten halledilecek bu şekilde. Formatla filan uğraşmanıza gerek yok. Telefon düzenli olarak güncellemeler veriyor zaten. bir sorun olduğunda nokia güncellemeyi yayınlıyor. yükleme yaptığınızda. telefonunuz zaten formatlanıp tekrar yeni sürümle değiştiriliyor. Telefonu bozarsınız filan malup baya pahalı bir şey yazık olur demedi demeyin. Saygılar.

zatenosman

Üye
arkadaşım numarayı ara bide kimin miş :D