Yardım Telefon Kendini Sık Sık Resetliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefon Kendini Sık Sık Resetliyor
Sird bu yüzden gereksiz yere yeni batarya da aldım ama sorun halen devam ediyor. Sizce ciddi ciddi donanimsal bir sorun müdür? aksi halde yazilimsalsa nasıl çözülebilir? format ve fabrika ayarlarını da ok kere denedim.

Karavelaa

Üye
Sird bu yüzden gereksiz yere yeni batarya da aldım ama sorun halen devam ediyor. Sizce ciddi ciddi donanimsal bir sorun müdür? aksi halde yazilimsalsa nasıl çözülebilir? format ve fabrika ayarlarını da ok kere denedim.
Sıcaklık değerlerini kontrol ettin mi ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Donanımsal bir sorun bence

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
hikmet366

hikmet366

Üye
Telefon modeli nedir ve telefonda çok fazla uygulama varmi

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
s6500 mini 2. Bu sorun baslamasdan bir hafta önce yedek almıştım. onu geri yukledim en son. Sonra gereksiz uygulamaları sildim. Yani her zaman nasılsa yine o uygulamalar var. Usb belleği de sildim. Tüm uygulamaları da telecon hafızasına taşıdım geçenlerde. Şu an 31 diyor batarya sicakligi.
Gerçi yeni batarya var. Yani bataryadan kaynaklanmadigi kesin artık. Bir de enelde ekran kapalıyken veya telefonda konuşurkenresetleniyor.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Telefonun Power tuşunda sorun vardır basılı kalıyordur o tuşu bi kontrol et istersen bende de öyle bi sorun var power tuşuna basiyim telefon sürekli açmaya çalışıyor samsung yazısı gelip gidiyor power tuşunu kullanmıyorum artık böyle bi sorun yok.

esed44498

esed44498

Üye
Telefonun Power tuşunda sorun vardır basılı kalıyordur o tuşu bi kontrol et istersen bende de öyle bi sorun var power tuşuna basiyim telefon sürekli açmaya çalışıyor samsung yazısı gelip gidiyor power tuşunu kullanmıyorum artık böyle bi sorun yok.
Telefona stock rom at. Sorunun hall olur buyuk ihtimalle. Yinede sorun davam eferse donanimsaldir.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefona stock rom at. Sorunun hall olur buyuk ihtimalle. Yinede sorun davam eferse donanimsaldir.

Onu da denedim ama belki bugün yine denerim. Aslında telefonu kullanırken hiçbir sorun yok. Saatlerceckullanayim, reset atmıyor. Ancaj ne oluyorsam telefon kullanilmiyorken oluyor ve hep reset atıyor. O bakimdab dobanimsal değilmiş gibime geliyor ama bilemiyrum.

Power tuşuyla da ilgili değil. Onu biliyorum.

esed44498

esed44498

Üye
Onu da denedim ama belki bugün yine denerim. Aslında telefonu kullanırken hiçbir sorun yok. Saatlerceckullanayim, reset atmıyor. Ancaj ne oluyorsam telefon kullanilmiyorken oluyor ve hep reset atıyor. O bakimdab dobanimsal değilmiş gibime geliyor ama bilemiyrum.

Power tuşuyla da ilgili değil. Onu biliyorum.
Telefonu guvenli modda acmayi dene sorun guvenli modda coulurse .
Sorun yukledigin bir uygulamadan kaynaklaniyor demekdir.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Onu nasıl yapacağım? Recovrry moddan mi?

Üst Alt