telefon kendini resetliyor lütfen yardım edin(5610k)

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
telefon kendini resetliyor lütfen yardım edin(5610k)
merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi benim telefonum samsung 5610k daha alalı 1ay oldu. ama son 2 haftadır telefon durup dururken kendini resetliyor. cebimde dururken kendini resetliyor. bi anlam vermedim. hiç bir bilgim yok konu hakkında.lütfen yardım edin çaresi nedir?

zaza

zaza

Üye
Yedeğini alıp Fabrika ayarlarına yükle muhtemelen ayarlarında ya oynama vardır yada yazılım ile ilgilidir.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
telefonun interneti (şebeke hattı) devamlı açık mı eğer öyle telin internetini kapa o şekilde kullan büyük bir ihtimalle telin orjinal internet tarayıcısından kaynaklanıyordur çözüm yolu olarak opera mini kur bir de onunla dene

esokmen

esokmen

Üye
*2767*3855# sorunlarin cogunu cozer hard format gibi birsey.

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
*2767*3855# sorunlarin cogunu cozer hard format gibi birsey.

Yedeğini alıp Fabrika ayarlarına yükle muhtemelen ayarlarında ya oynama vardır yada yazılım ile ilgilidir.

telefonun interneti (şebeke hattı) devamlı açık mı eğer öyle telin internetini kapa o şekilde kullan büyük bir ihtimalle telin orjinal internet tarayıcısından kaynaklanıyordur çözüm yolu olarak opera mini kur bir de onunla dene

Hepinize yardımlarınız için çok teşekkürler dediklerinizi harfiyen yaptım. Şuan bi sorun yok. İyi gidiyo. Eğer olursa yine bir kapanma size bildiririm tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: şerbetci

serhatMf

Üye
Hepinize yardımlarınız için çok teşekkürler dediklerinizi harfiyen yaptım. Şuan bi sorun yok. İyi gidiyo. Eğer olursa yine bir kapanma size bildiririm tekrar teşekkürler.

sa aga benimde samsung 5610k var ama hiç bişey indiremiyorum (müzik video foto)hariç sen indiriyorsan nasil indirdigini veya sorunu nasıl çoZdügünü söylermisn ?

Üst Alt