telefon kendi kendi kendine arka planda haritaları açıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
telefon kendi kendi kendine arka planda haritaları açıyor
arkadaşlar malesef htc one v kullanıyorum ve telefon arada sırada arka planda haritaları açıyor. açık olan uygulamaları gösteren tuşa bastığımda görünüyor fakat sadece arka planda açılıyor. kapatıyorum bi oyun açıyorum yada internete giriyorumişim bittikten sonra açık olanları kapatmak istediğimde o yine karşıma çıkıyor..

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Ayarlar > Uygulama Yöneticisi nden programı durmaya zorla

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Olmassa telefonun Root ise Titanium Backup dan durdur

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Telefonun Root lumu

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
hayır kardeşim kesinlikle root atmaya kalkışmadım bile

- - - Eklendi - - -

dediğin zorla durdurma işlemini yaptım biraz telefonla oynayıp bakıcam yine arkaplanda açılıyor mu diye

FK5896

FK5896

Üye
http://www.maxicep.com/htc/kucuk-bir-sorun-741236.html sorun konudaki resimde belirttiğim gibi ise ilk önce ayarlar> konum burdan gprs ve diğerlerini etkinleştir. sonra da menüden google haritaları aç . konumunu bulmak için komut ver. konumunu belirlediğinde iş tamamdır. sonra konum ayarlarını eski haline getirebilirsin. umarım yardımcı olabilmişimdir..

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/htc/kucuk-bir-sorun-741236.html sorun konudaki resimde belirttiğim gibi ise ilk önce ayarlar> konum burdan gprs ve diğerlerini etkinleştir. sonra da menüden google haritaları aç . konumunu bulmak için komut ver. konumunu belirlediğinde iş tamamdır. sonra konum ayarlarını eski haline getirebilirsin. umarım yardımcı olabilmişimdir..

dediğini yaptım biraz telefonla oyniyim işe yarayıp yaramadığını iletirim :)

- - - Eklendi - - -

Ayarlar > Uygulama Yöneticisi nden programı durmaya zorla

seninkisi işe yaramadı hocam

FK5896

FK5896

Üye
son durum nedir? işe yaradı mı ? :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
yeniden sağol hocam :)

alpagoz

Üye
kucuk bir sorun.. - MaxiCep sorun konudaki resimde belirttiğim gibi ise ilk önce ayarlar> konum burdan gprs ve diğerlerini etkinleştir. sonra da menüden google haritaları aç . konumunu bulmak için komut ver. konumunu belirlediğinde iş tamamdır. sonra konum ayarlarını eski haline getirebilirsin. umarım yardımcı olabilmişimdir..
cok tesekkurler. s3 telefonumda da yni durumu sayenizde cozdum

• Beğen
Tepkiler: FK5896

Üst Alt