Telefon Kayit Islemi... Yardim edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Kayit Islemi... Yardim edin lütfen
Babam yaklasik 3 hafta önce bana bir telefon getirdi, ve bunu kayit etmeye gittigimde bana söyle dediler : eger alman pasaportun varsa kayit ederiz fakat bu telefonda sadece turkcell kartini kullanabilirsin, fakat türk kimligin varsa ve 1 ay icinde giris yapmissan her karti kullanabilirsin dediler ( turkcell tim de ) bu ne kadar dogru bir bilgisi olan varmi? tesekkürler simdiden

OğuzcanAbi

Üye
tamamen doğru türk pasoportudur sizdeki büyük ihtimal 5 lira werip açtırırsın tüm hatları kullanırsın bu arda telefon ne

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
tüm hatlari kullanirsin diyorsun kardesim... fakat o kisininde 1 ay icinde giris yapmis olmasi gerekiyormus :( seneye beklicez artik akrabalari ... hem 1 ay icinde giris yapmis olucak hemde türk vatandasi olacak.. ne sacma... bu arada telefonum sony ericsson satio ...

konyarapp

Üye
evet tim öyle yapıyor hemde Türk vatandaşı olarak bile açtırmak istersen Türkcell hat almak zorundasın.Aveada 10 tl karşılıgında hat almadan kullanıma açabilirsin.Ayrıca telefon pahalı bişey degilse uğraşmaya değmez çünkü kayıttan sonra 2 yıl cihaz kayıt yapamıyorsun o pasaportun üzerine...

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
vodafone de sanirim olmuyor... gittigimiz zaman vodafone yetkilisi ; o yetkiyi elimizden aldilar artik sadece turkcell tim de yapiyorlar telefon kayit islemini dedi... bu dogrumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt