Telefon kasası değiştirme..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Telefon kasası değiştirme..
Arkadaşlar telefonum c6-01 siyah. Metal kasanın erevesindeizikler oluşmuştu ayrıca bugün yeni farkettim sağ üst köşesinde yamulma var irkin duruyor. Garantiye göndersem kabul ederler mi ? Ve telefonumun rengini beyaza evirebilir miyim ? yardım ederseniz sevinirim..

cardanadam

cardanadam

Üye
bildiğim kadarıyla darbeleri garanti kapsamına almıyorlar ama sen yinede bir nokia care servisini ara kullanma klavuzunun arka sayfasında telefon numaraları olması lazım

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla darbeleri garanti kapsamına almıyorlar ama sen yinede bir nokia care servisini ara kullanma klavuzunun arka sayfasında telefon numaraları olması lazım

Telfon darbeli değil fakat kasa nasıl büküldü anlamadım ve çizikler çok fazla. Eğer para talep ederlerse ne kadar tutar ?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
150 diye biliyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
150 mi oha ama bnde değiştirmeyi düşünüyorum şahsen

Febris

Febris

Üye
evet keyfi değiştirirsen 150 falan.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
n8 orjinal kasa 165 di. C6 nın pek farkı olacağını sanmam.

Febris

Febris

Üye
aynen 125-150 arasıdır ..

Dimi3

Dimi3

Üye
E71in bile 90 küsür.

cardanadam

cardanadam

Üye
baktım ama internette fiyat bulamadım ama ekran fiyatı vardı kdv dahil 69,71 kasa fiyatı daha düşüktür gibi geliyor bana sonuçta elektironik malzeme değil

tarxhn

tarxhn

Üye
istanbulda isen git sirkeciye 40 tl yeni kasa taktır. neden biliyorum benim arkadasın n8 kabak komple degişti. baktıgımda c6-01de vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt