AKÇALARLI Üye Benim telefonum n73 eğer bu iki telefondan birini alacaksan n73 al ama bana kalsa 5800 alırdım...
nimtok Üye arkadaşlar ben yeni bir telefon alıcam da nokia n85 mi alıyım yoksa sony ericssyon w995 mi alıyım çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar ben yeni bir telefon alıcam da nokia n85 mi alıyım yoksa sony ericssyon w995 mi alıyım çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
dj_muhittin Üye arkadaşlar ben şu 3 telefon arasında kaldım X6 , 5800 expresmucis , N96 HANGİSİNİ ALIYIM
varyou Üye dj_muhittin' Alıntı: arkadaşlar ben şu 3 telefon arasında kaldım X6 , 5800 expresmucis , N96 HANGİSİNİ ALIYIM Genişletmek için tıkla ... 5800 xm tabiki kardesim
dj_muhittin' Alıntı: arkadaşlar ben şu 3 telefon arasında kaldım X6 , 5800 expresmucis , N96 HANGİSİNİ ALIYIM Genişletmek için tıkla ... 5800 xm tabiki kardesim
nivli69 Üye Arkadaşlar Yeni Bir Telefon Alıcam da Nokia n97 Minimi Yoksa Nokia X6 mı fiyat önemli değil özellik bakımından alıcam Hanagisini öneririsziniz
Arkadaşlar Yeni Bir Telefon Alıcam da Nokia n97 Minimi Yoksa Nokia X6 mı fiyat önemli değil özellik bakımından alıcam Hanagisini öneririsziniz