Telefon Kapalıyken Flash Atma Sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semamuse8

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Kapalıyken Flash Atma Sorunu :(
merhaba arkadaşLar.
6680e yazılım güncelleme yapmıştım ve diLi ingiLizce oLdu. Bunu düzeltmek için flash atmak istedim usb ile. Ancak flash atarken birden bağlantı kesiLdi ve teLefon açıLmaz oLdu. Ekrana nokia yazısı geLip gidiyor sürekLi. Jaf iLe tekrardan fLash atmak istedim ama PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone... Not found!!! Hatası verıyor telefonu bulamıyor ne yapabılırım :S Yha da Baska hangı programlarla telefon kapalıyken flash atabılırım acıl yardıma ıhtıyacım var:S

• Beğen
Tepkiler: Tufanbeyi ve TEKNOE

TEKNOE

Üye
teşekkür

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Evet Arkadaşlar bendede 5130c-2 var ve türkçe yapayım derken hata verdi ve artık açılmıyor.sadece ekrana nokia yazısı beliriyor birkaç saniye sonra oda kayboluyor.kapalıyken frimware atayım dedim ama maalesef ilk etapta tanıyor sonra tanımlanan telefon yok hatası geliyor...acil yardım Lütfen:megafon:

--------------- Ekleme ---------------

Evet Arkadaşlar Bu konu Hakkında yardım eden olmadı acaba daha okunmadımı yazım.Lütfen Yardım..Telefonsuzum şimdi ve iki gündür hattım kapalı

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Teşekkürler Kardeşler...Hal Ettim...Selam Ve Dua İle

123quash

Üye
sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
tufan beyi nası hallettin sorunu??

Davulbaz

Davulbaz

Üye
benimde rahmetli 6630 uma aynı şey başıma gelmişti.kapalı iken powere basıp güncellemeye devam adarken farklı yerlerde phoenixle bağlantısı kesiliyordu.neyseki arkadaşın dükkanda kendine getirdik.şuan kardeşimde ömrünün
son baharında

ayhanfa

Üye
selam. Arkadaş benim de 6630 um vardi.ayni akibet onunda basina geldi. Nasil duzeldigini anlatabilir misin. Simdiden tesek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...