Tavsiye Telefon İnterneti Çabuk Tüketiyor

Sponsorlu Bağlantılar

sinankoca60

sinankoca60

Üye
    Konu Sahibi
Telefon İnterneti Çabuk Tüketiyor
öncelikle merhaba arkadaşlar.. zenfone 5 kullanıyorum ve telefon aşırı derecede internet tüketiyor. 1,5 gb internet paketim vardı 5 günde 700 mb kaldı. daha önce kullandığım telefonlarda böyle bi sorun yaşamadım.. facebook,twitter,watsapp,instagram kullanıyorum ve internette haber okuyorum. bu kadar çabuk bitmemesi lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İnternete bağlı bir program çalışıyor olabilir. En son yüklediğin uygulamalara bir göz at. Olmazsa yapıştır formatı ;) ( symbiancılar iyi bilir bu taktiği )

• Beğen
Tepkiler: Marco Laren ve ___kaptan___
sinankoca60

sinankoca60

Üye
    Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla benim onayım olmadan veya ben girmeden internete bağlı çalışan uygulama yok.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bildiğim kadarıyla benim onayım olmadan veya ben girmeden internete bağlı çalışan uygulama yok.
Bazı uygulamalar işletim sistemi yüklendiğinde otomatik olarak açılır. Yani size sormaz. Sistem tarafından zaten izin almıştır.

sinankoca60

sinankoca60

Üye
    Konu Sahibi
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bu sorunu

bu sorunu halledecek etkili bi çözüm var mı peki?
İşletim sistemine müdahale etmeniz mümkün değil. Ayrıca bu sorunun kesin olarak uygulamalardan kaynaklandığını bilmiyoruz. Burdan yorum yapmak zor.

Emre

Üye
ayarlar-veri kullanımı- arka plan verilerini kısıtla

3onur5

3onur5

Üye
instagram internet düşmanı sürekli girip çıkıyorsan video izliyorsan instagramdan gerçekten çok gidiyor

berkmeric18

Üye
Oncelikle sunu soylemeliyim telefondan internette video Izlersen internetin cabuk bitecektir. Digeri ise telefonda bulunan hava durumu vb. Internet isteyen gereksiz widgetlar daima internet kullanmaya hazirdir. Sen mobil veriyi actigin an hava durumunu gunceller ve internetini cabuk yer.

Gereksiz widgetlari telefonundan sil. Internetle oynanan oyunlar varsa onlarda internetini bitirir.
Google play store ayarlarindan guncellemeleri sadece wifi uzerinden yaptigina emin ol. Ayrica cihaz ayarlarina git yazilim guncelleme otomatik denetleme ayarini kapat.

sinankoca60

sinankoca60

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: berkmeric18
meyrock

meyrock

Üye
Ben interneti çok aktif kullanan biriyim mobil veri ile. Önceleri senin gibi cok gider diye şikayet ederdim :)

Şimdi kafam rahat. işletim sistemin root luysa yapıştır xposed i yapıştır greenify i ve işin bitince greenify den tüm uygulamaları uyut. Bak bakalim senin netini sömürüyorlar mi sen kullanmadigin halde...

Ayrıca yukarda belirtmişler video ve aşırı görsel içerikli işlemler yapıyorsanda çok gider netin...

Son düzenleme:

Hodor

Üye
Androyid herşeye internet çekiyor

Üst Alt