nokia c6-01'in yorumlarına baktım ancak normal hayatta olduğu gibi internette de çok çelişkili yorumlar var. asıl kafa karıştırıcı durum burda başlıyor
ve ne olursa olsun bu tür cihazlarda da şans da önemli bir faktör. tek istediğim ödeyeceğim onca parayı hak eden ve beni pişman etmeyecek bir telefon. öyle çok sık tel değiştiren biri de değilim ayrıca.
az önce wave 2'i inceledim bir yerde super LCD'nin super Amoled'den daha canlı gösterdiği sanki hd gibi denilirken, bir yerde de Amoled'in daha üstün olduğunu söylüyorlar, hatta yanyana biri super LCD biri Amoled'e sahip iki cep... super LCD'nin ekrana bakılınca görüntü Amoled'de daha canlı görünüyor.
ikinci bir nokta ise, wave 2'nin işletim sisteminin bada os olması, ki bu uygulama yoksunu olarak biliniyor sanırım.benim aradığım ses ve görüntü kaliteli olmalı, canlı renkler olmalı, wi-fi'nin hızı iyi olmalı, uygulamalarda ve internette(video vs izlerken) kasmamalı, pil süresi ve görünüşü de zarif olmalı. batarya olarak li-polimer bataryaların li-ion lardan daha iyi olduğunu okumuştum ama telefonlarda çok tercih edilmiyor neden diye sormadan edemiyor insan
peki sony ericsson xperia 10 mi samsung wave 2 mi? varsa blackberry'den önereceğiniz model hangisidir?