Telefon Hızlandırma Yöntemleri(Multitasking-Hızlı Açılış-I/O Hızlandırma) [GÜNCELLENDİ]

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
Bu ne olum yarım yamalak :D theme chooser da orange temayı indir bak orjinal tema gibi kaliteli...

Hangi launcher kullanıyorsun??

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne olum yarım yamalak :D theme chooser da orange temayı indir bak orjinal tema gibi kaliteli...

Hangi launcher kullanıyorsun??
telefonun bordo kırmızı kılıfı ve yine bordo kırmızı kabı var :) tema çok şık duruyor onlarla :)

cukuleaks

Üye
Sen şuan Paranoid mi kullanıyorsun yoksa cm10 stable mı kullanıyorsun???

cukuleaks

Üye
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Güzel... :D bende öyle bi kılıf alayım diyecem bizde nerde öyle kılıflar :D
bende zorla buldum ama :D 10 tane dükkan dolaştım:ehe hepside "malesef o telefon için aksesuar yok artık" diyordu :D birde geliştirici yazılım desteğini bilse adam şoke olurdu herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

cukuleaks

Üye

bende zorla buldum ama :D 10 tane dükkan dolaştım:ehe hepside "malesef o telefon için aksesuar yok artık" diyordu :D birde geliştirici yazılım desteğini bilse adam şoke olurdu herhalde :D

Çok cahiller hacı ya. Hangi telefoncuya girsem hepsi cahil hepsi... Ne Symbian biliyorlar nede android. Akıllı telefon diye yüzeysel atıp geçiyolar sonrada biz biliyoruz diyorlar kafayı yiyorum

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
mesajını taşıyorum :D

cukuleaks

Üye
Heç gusra bakma Hünkarım. Selam vermeyi unuttum :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

cukuleaks

Üye

Cevap vermeyi unutmuşum :D

Go Launcher ve Dyriad teması kullanıyorum :D ama go launcher'ı modladım :D

Beğenmedim de o yüzden sordum :ehe

Go launcher felan iyi güzel de telefonun kendi launcherı gibi sağlamlık hissi vermiyor :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Beğenmedim de o yüzden sordum :ehe

Go launcher felan iyi güzel de telefonun kendi launcherı gibi sağlamlık hissi vermiyor :hmmm

Sağlamlık hissi derken? Kendisinden müzik çaları galerisi var daha ne ? Bi launcherdan daha fazla bu :D

cukuleaks

Üye

Sağlamlık hissi derken? Kendisinden müzik çaları galerisi var daha ne ? Bi launcherdan daha fazla bu :D

Ya sanki çakma gibi yani. CM10 daki Trebuchet mesela gömülü sağlam duruyor. Ama launcher kurunca böyle deneme sürüm gibi oluyor launcherler...

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Ya sanki çakma gibi yani. CM10 daki Trebuchet mesela gömülü sağlam duruyor. Ama launcher kurunca böyle deneme sürüm gibi oluyor launcherler...

Hayır.çakma hic olmaz.go launcherın kendine has bir tarzı var.ne sense e benziyor nede iphone arayüzüne

Üst Alt