Telefon Hızlandırma Yöntemleri(Multitasking-Hızlı Açılış-I/O Hızlandırma) [GÜNCELLENDİ]

Bide sana bisey soracam. Şimdi biz ne kadar swap yapsak ne yaparsak yapalım illaki telefonun orjinal launcherı üzerine başka launcher kullanınca ramden yiyor veya telefonda azcık da olsa kasma yapıyor.

Biz bu launcheri romun orjinaline sanki o romun kendi launcheriymiş gibi nasıl görebiliriz??

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Lan

Launcherı varsayılan olarak atadığında zaten öteki launcher kapanıyor
bende kasma yok

Şuan bana hangi arayüzü önerirsin ali??

MertcaN9

Üye

Android dilinde konuşuluyor

eski mesajları komple okudum yazılan şeylerin sadece cihaz dışında ki kısımlarını anladım şu an senin ne telefonu kullandığını bile anlayamıyorum o derece karmaşık bir dünyası var buranın

rom du kernel di cart du curttu ama akışı süper konun takipte kalacam yeni videolar için 'uykulu gözler hep bu videoları bekler'

- - - Eklendi - - -

bir şeyi merak ettim videoda 'ulan çok uykum var lan...'la olum astraltransa geçtim'' bu kırmızı ile işaretlediğim sözcük nedir az önce sözlüğe baktım da sonuç alamadım

ayrıca tek rakibimiz kaplumbağ da iyi espiriydi

Astral seyahat olarak google de aratirsaniz anlarsınız
Tek rakibimiz
Videoya son 15 dk...

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Bunlar daha birşey değil aslında olabildiğince herkesin anlayacağı şekilde konuşmaya çalışıyorum

MertcaN9

Üye
Bunlar daha birşey değil aslında olabildiğince herkesin anlayacağı şekilde konuşmaya çalışıyorum

sen ne kullanıon öyle değişik bir cihaz

- - - Eklendi - - -

hackless gördüm videonu şimdi yüklemişsin 6 dakika önce video çekmeden video çekmeyi öğreteceksin ha başlıyorum izlemeye ama sesin aynı 'bakk yeeğeen' der gibi çıkıyor helal olsun harika bir ton

Tepkiler: HacKLess