Telefon her açılmada kilit kodu istiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayran3883

ayran3883

Üye
    Konu Sahibi
Telefon her açılmada kilit kodu istiyor ?
Arkadaşlar Ayarları karıştırayım dedim ayarlar/telefon/telefon yönetimi/güvenlik ayarları/telefon ve sim buraya girip güvenlik kodunu yazdım telefon her açılmada kilit kodu istiyor başıma bela olacak şimdiden napıyımda kurtuluyum şifreyi biliyorum 6xx7x8 x leri söylemem

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
kilit kodu sormayı kapat

ayran3883

ayran3883

Üye
    Konu Sahibi
Orda kilit kodu sorma yazmıyo

hizan

hizan

Üye
o zaman yeniden phoenix ile flash at kilit kodu sıfırlansın.

kralberk13

kralberk13

Üye
Arkadaşlar Ayarları karıştırayım dedim ayarlar/telefon/telefon yönetimi/güvenlik ayarları/telefon ve sim buraya girip güvenlik kodunu yazdım telefon her açılmada kilit kodu istiyor başıma bela olacak şimdiden napıyımda kurtuluyum şifreyi biliyorum 6xx7x8 x leri söylemem
bak kardeşim orda pin kodu istenmesi kapalı yap sonra sim kart değişirse kilitle yide hayır yap sonra onayla iş bitsin

ayran3883

ayran3883

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeşim orda pin kodu istenmesi kapalı yap sonra sim kart değişirse kilitle yide hayır yap sonra onayla iş bitsin

yok kardeş kilit kodunu koymamış gibı sıfırlamam lazım nasıl yapacaz

asigsasi

asigsasi

Üye

- - - Eklendi - - -

bu şekil yapman yeterli

ayran3883

ayran3883

Üye
    Konu Sahibi
Elin Kolun dert görmesin sorun çözüldü bu arada başka bişi daha sorcam fp2 lite ne zamana yayınlanacak 2013 temi öyle duydum doğrumu

asigsasi

asigsasi

Üye
tam bi tarih yok inşallah diyelim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Oto kilitlenme süresine dakika tanımlarsanız kapat açta kilit kodu ister bilginize iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt