Telefon hat okumuyor acil

Sponsorlu Bağlantılar

seda010

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hat okumuyor acil
Arkadaşlar telefonum c6-01 hatti takiyorum aciyorum telefon reset atiyor hatsiz modda calsiiyor genel moda aliyorum yine reset atip hatsiz mode geciyor. Ne yapmam gerkeli. Hard formatla olmadi. Flash atma olayi filan nasil oluyor

OPC

OPC

Üye
Büyük ihtimalle sim yuvasında sorun vardır. Belirli bi zamandan sonra yuva gevşiyor benim de başıma gelmişti yuvaya simi sağlamca tekrar yerleştirin olmazsa flash

fayzteck

fayzteck

Üye
Farklı hat dene.yine aynı sorun varsa sorun yuvadandır yada yazılimsaldır.yükledigin bi uygulama başlangıç program olarak sime ulaşmaya felan çalışır.buda nokiada biraz sıkıntılı durum.malum bilgisayar gbi açılıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
yuvada olabılır sorun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
farklı bir sim kartla Dene.sorun devam ediyorsa kesinlikle yuvadandır..sorun olmuyorsa sim kartdandir Veya yazılımsaldir

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
Benim telde okumuyordu ama nokia sutide teli takınca destek yazılımı denetleniyor diyor eğer tele gelen tüm yükleme isteklerini kabul edin derse kabul et bende öyle düzeldi.(EĞER SORUN YAZILIMSA BUNU YAP)EĞER DEİLSE YUVAYI TEKNIK SERVİS FALAN DÜZELTMESİ GEREKİR FLASLA UĞRAŞMA

Takipçi Satın Al

Üst Alt