Telefon hafızasından bir dosya sildim şimdi telefon kendi hafızasını görmüyor...

Sponsorlu Bağlantılar

himmgarip

himmgarip

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hafızasından bir dosya sildim şimdi telefon kendi hafızasını görmüyor...
Arkadaşlar merhaba...
Telefonu kurcalarken kendi belleğinde biraz temizlik yapayım dedim. Birkaç dosya ve isimsiz bir dosya sildim daha önce de diğer telefonda başıma gelmişti. Temizlikten sonra telefon şuan kendi belleğini görüyor ama içindeki dosyaları görmüyor. Telefon çalışır durumda. Muhtemelen kapatırsam açılmayacak. çünkü diğer telefon açılmamıştı :)

lg g3 16 gb

Son düzenleme:

kanat_58

kanat_58

Üye
Telefonun orjinal romunu indir sildiğin dosyalar neyse onları içinden al geri sildiğin yere yapıştır

himmgarip

himmgarip

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sistem içinden bir dosya silmedim. Bildiğin kabloyu bağladım telefona bilgisayarıma girdim oradan flash bellek misali telefonun hafızasına girdim.Oradan sildim. Bu sildiğim dosya muhtemelen sistem açıldıktan sonra telefonun kendi oluşturduğu dosya ve klasörleri indexlediği bir dosya.

lg g3 16 gb

alikemal064

alikemal064

Üye
kardeşim sistem içinden bir dosya silmedim. Bildiğin kabloyu bağladım telefona bilgisayarıma girdim oradan flash bellek misali telefonun hafızasına girdim.Oradan sildim. Bu sildiğim dosya muhtemelen sistem açıldıktan sonra telefonun kendi oluşturduğu dosya ve klasörleri indexlediği bir dosya.

Telefonunun Modeli ?

kanat_58

kanat_58

Üye
Pcden sildiysen recuva yükle sildiğin dosyayı geri kurtar kurtardıktan sonra aynı yerine koymayı dene

kanat_58

kanat_58

Üye
Recuva telefonu görmesi için değil zaten sildiğin dosya elinde mevcut değilse dosyayı bulman için lg nin pc programı varmı varsa driverları sil yeniden kur belki ozaman görür

himmgarip

himmgarip

Üye
    Konu Sahibi

Recuva telefonu görmesi için değil zaten sildiğin dosya elinde mevcut değilse dosyayı bulman için lg nin pc programı varmı varsa driverları sil yeniden kur belki ozaman görür

Kardeşim biliyorum senin mantığınıda anlıyorum. Ama recuva bilgisayardan silinen bir dosyayı bulur telefondan silineni bulamaz.Çünkü zaten telefonu bir disk olarak bile görmüyor. Zaten telefonun hafızasını görüyor orada problem yok. Problem var olduğu halde içindeki dosyarlın görünmemesi...

MaxipmaN

Üye
formatla geç

• Beğen
Tepkiler: himmgarip
kanat_58

kanat_58

Üye
Samsunglarda kies nokialarda nokia pc suit var lg ninde bu tür programı vardır ismini bilmiyorum onunla dene birde recuva formatlanmış her disk için geçerli

himmgarip

himmgarip

Üye
    Konu Sahibi
İnan problem dediğin şekilde %99 çözülecek ama bu problem yüzünden 1000 tane fotoğraftan oldum çözüm bulmak istiyorum. Formatladığımda dosyalarda gidecek eminim. Çünkü o sildiğim her neyse dosya ve klasörlerin her şeyi onda tutuluyor.

Samsunglarda kies nokialarda nokia pc suit var lg ninde bu tür programı vardır ismini bilmiyorum onunla dene birde recuva formatlanmış her disk için geçerli

Zaten g3 ler disk olarak görünmüyor pc de. Problem orada.

Serhan

Serhan

Üye
Ben bikere Tab 2 de sistem dosyalarını kurcalıyodum yanlışlıkla alt barı sildim :D

kanat_58

kanat_58

Üye
Telefonun içerisinden ulaşabiliyormusun ulaşabiliyorsan oraya birtane klasör dosya ne olursa koy birde pc den sağ tıkla özellikler araçlar şimdi denetle de belki düzelir aklıma başka birşey gelmiyor

himmgarip

himmgarip

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun içerisinden ulaşabiliyormusun ulaşabiliyorsan oraya birtane klasör dosya ne olursa koy birde pc den sağ tıkla özellikler araçlar şimdi denetle de belki düzelir aklıma başka birşey gelmiyor
Maalesef bu da olmuyor...

kanat_58

kanat_58

Üye
tek çözüm format gibi görünüyör kusura bakma yardımcı olamadım aklıma başka çözüm yolu gelmedi bilen varsa yardumcı olur İNŞALLAH

• Beğen
Tepkiler: himmgarip

Üst Alt