telefon hafızasındaki mesajları hafıza kartına sorunsuzca taşıma!!

hafıza kartımdaki tüm mesajlarım silindi nası geri getiricem onları şimdi? bi yardımcı olun lütfen

guzel yessssssssssssssssssssssssssssss

--------------- Ekleme ---------------

eski stem kardes

peki benim hafıza kartında da mesajlar var onlar silinmeden nasıl yapabilrim, bu şekilde yaparsam silinir mi kartta ki mesajlar

Scudrox

Üye
Kardeş güzel paylaşımda birde eklediğin konunun arkasında durup "N serisi telefonlarda bunu nasıl yapıcaz" diyen arkadaşlara cevap versen diyorum. n:

arkadaşım ne zaman açılmış konu bilmiyorum ama gerçekten daha yeni işime yaradı ve çokta iyi oldu zaten 8 mb bi hafızam vardı tel kasıyordu şimdi hafıza kartına salladım birde hard formatı basarım olur biter eline sağlık kolay gelsin....

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağol dostum

alibil

Üye
telefonum 6120 ne hafıza kartında nede kendinde system/ mail yok system var ama mail yok ne yapmam gerek hafıza kartındaki mesajları telefona kopyalamam için

tery_01

Üye
telefonum 6120 ne hafıza kartında nede kendinde system/ mail yok system var ama mail yok ne yapmam gerek hafıza kartındaki mesajları telefona kopyalamam için

aynı sorun bende de var ... lütfen yardımcı olun

dediğin şekilde tlfn msjlarını hafıza kartına taşıdım.şimdide hafıza kartındaki msjları pcye aktarmak istiorum.. tlfnum 6630 hafıza kartını pcye taktım ama msjlar klasoru yok.tlfnu kablo ıle bagladım ancak yıne goremedım.. pcye nasıl aktarıcam lutfen yardım edın arkadaşlar...