telefon hafızası :S ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byred55

Üye
    Konu Sahibi
telefon hafızası :S ?
beyler n8imin telefon hafızası 95 mb neden bu kadar düştü anlamadım :S ve buna baglı olarak telefon takılmalara başladı bunun sebebı nedır nasıl gıderılır ? hard format at vb çözüm yollarını söylemeyınız.

• Beğen
Tepkiler: mussem99

mussem99

Üye
1-)uygulamaların Telefon hafızasına yüklüdür
2-)bluetoothla gönderdiğin dosyalar mesajlarda duruyorsa telefon hafızasını kullanıyordur

tavsiyem uygulamaları hafıza kartına yükle ve mesajlar klasöründe bluetootla aldığın dosyaları fazla bekletme

telefondaki takılmalar genellikle yüklü uygulamalardan kaynaklıdır ve açık olanlardan
hard format atmak yerine belle yüklü değilse güncellemeni tavsiye ederim

man20

man20

Üye
beyler n8imin telefon hafızası 95 mb neden bu kadar düştü anlamadım :S ve buna baglı olarak telefon takılmalara başladı bunun sebebı nedır nasıl gıderılır ? hard format at vb çözüm yollarını söylemeyınız.
tatlım format atmak daha mantıklı başka türlü düzelmez bence. soft format at e:sürücüsünü biçimlendir sora belle yüklü değilse yükle. dosyalarını tekrar telefonuna yüklersin. ben belleye geçmeden önce böle yapmıştım. c: sürücüsündeki mb'ımda artmıştı.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
X-plorer da menü\araçlar\mesajlar a gir orda bulunan işine yaramayan veya galeriye atmış olduğun dosyaları sil
C:\data\videos klasörünü kontrol et video falan varsa hafıza kartına taşı ;)
eğer halen bulamıyorsan tek tek C: içindeki klasörlerin boyutlarına bakıp yer kaplayan dosyaları tespit edebilirsin ;)

eğer bu kadar uğraşamam diyorsan yedeklerini al format veya flash at en temizi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt