Telefon Hafızası Dolu Yazıyor.FORMATSIZ Çözüm Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phoenix_

phoenix_

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Hafızası Dolu Yazıyor.FORMATSIZ Çözüm Var Mı?
N8 telefonuma maps suite güncellemesi yapacaktım yer olmadığından yapamıyorum.33Mb boş yer var ama yapmıyor.Önbellek,çerezler,mesajlar falan her şey temiz.Video-Müzik-Resim de yok.Abartılacak sayıda uygulamam da yok?Hafızayı nasıl boşaltabilirim?Şimdiden sağolun.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim benim uygulamaları hangi hafızaya kuruyorsun?

phoenix_

phoenix_

Üye
    Konu Sahibi
bir kısmını depoya kurdum sanırım bir kısmı telefon hazıfazasında kurulu.

anılbaran

anılbaran

Üye
tel hafızasına kurulu olanları kaldır

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ev et kardeşim tel hafızasına çok önemli olan sistem uygulamaları dışında birşey yükleme. Şimdi varsa kaldır dene.

xyusufx5800

Üye
Haritalardayken ayarlar kismindan kullanilacak hafizayi degistir baska bir hafizaya kursun

kcr

Üye
Özellikle Adobe Reader ve Quickoffice yüklü geldiyse tel. hafızasındadır büyük ihtimal. Onlar çok yer kaplıyor. Siler kurulumlarını depoya yaparsan epeyce yer açılıyor. Tabii varsa sistem haricindeki diğerleri için de aynısını yapabilirsin. Mobilecleaner'la da bir temizlik yaparsan daha da iyi olur:

http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/mobile-cleaner-v-3-00-0-symbian3-708715.html

Bu da Türkçeleştirilmiş'i:

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-711618.html

yaren_dede ve noss_bar'a teşekkürler...

phoenix_

phoenix_

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaslar tel hafizasinda uygulamalar varmis.onlari kaldiracagim.adobe falan ayni sekilde bulurum sanirim.
Kullanilacak hafiza olarak zaten depo secili ben de anlamadim neden tel e aliyor yukleme dosyasini.
Cleaner programi unsigned ya.serfitikalamam mi lazim?
Yardimlar icin tesekkur ederim.

kcr

Üye
evet arkadaslar tel hafizasinda uygulamalar varmis.onlari kaldiracagim.adobe falan ayni sekilde bulurum sanirim.
Kullanilacak hafiza olarak zaten depo secili ben de anlamadim neden tel e aliyor yukleme dosyasini.
Cleaner programi unsigned ya.serfitikalamam mi lazim?
Yardimlar icin tesekkur ederim.

Hangi program yüklüyse, ister internetten bir şey indirsin, isterse işlemlerini kaydetsin, kurcalayıp mutlaka kontrol etmek gerekiyor telefondaki programların kaydetme seçeneklerini. Evet, uygulama unsigned ise sertifikalamak seçeneklerden birisi. Diğerini de forumda araştırıp bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt