Yılbaşında aldığım 32Gb markasız Hafıza Kartını bugüne kadar Samsung Grand2 SM-G7105 telefonumda 10-15Gb kısmını sorunsuz kullandım. Yaklaşık 1 ay önce telefon hafızasıdan harici karta taşıdığım resim/videolardan bazıları (hepsi değil) taşırken bozulmaya başladı. Dosya boyutu değişmediği halde resimler görüntülenmiyor, videolar çalışmıyor. Birkaç kez deneyerek (inat edip) aktarabiliyordum. Klasör olarak kopyalayıp bozulmayanları tekrar atıyorum. Bu 1-2 hafta işe yaradı, sonra Klasör isminin ilk harfi değişmeye başladı. Bir sonraki aşamada Klasör içindeki dosyalar kaybolmaya başladı, 0 dosyalı klasörler kalıyordu elimde. 3ay, 5ay önce aktardığım Dosyalar sağlıklı duruyor. Yeni eklediklerim hemen bozulmasada sonra kaybolup gidiyor! Veya ilk kullanımda bozuluyor. Karta güvenim kalmadı. Telefonunun USB özelliği yok, bilgisayarım yok, yedek alıp biçimlendirme imkanım yok. Başka bir harici kartım daha var, onu takıyorum yukarıda bahsettiğim hiçbir sorun yok. Fikir, yorum ve çare önerilerinizi bekliyorum. Selamlar...