Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alttaki dosyayı bi denermisin ?
Eğer yüklenir ise fp2 için yeni hack yolu daha da kolay olacaktır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bozkirdangelen
Üye
Başlığı veyazıyı okuyunca
Kendimi bir an farklı bir atmosferde buldum.
Gerçekten olayın psikolojik boyutu çok farklıymış : ) )
Bir hikaye anlatayım.
Bir arkadaşım sizin deyiminizle telefonunu hackledi,
benim deyimimle de üreticilerin giriş seviyesi olarak misafir kullanıcı anahtarını verdiği telefonuna
o administrator olarak girmeyi başardı.
İlk günler sevinçli ve mutlu idi..
Her nedense gün geçtikçe telefon saçmalamaya, normal kullanıcıların sahip oldukları bazı özelliklerinde elinin altından kaybolup gittiğini gördü.
ve keşke bunu yapmasaymışım diye pişmanlığını dile getirmişti.
Başlığı veyazıyı okuyunca
Kendimi bir an farklı bir atmosferde buldum.
Gerçekten olayın psikolojik boyutu çok farkıymış : ) )
Bir hikaye anlatayım.
Bir arkadaşım sizin deyiminizle telefonunu hackledi,
benim deyimimle de üreticilerin giriş seviyesi olarak misafir kullanıcı anahtarını verdiği telefonuna
o administrator olarak girmeyi başardı.
İlk günler sevinçli ve mutlu idi..
Her nedense gün geçtikçe telefon saçmalamaya, normal kullanıcıların sahip oldukları bazı özelliklerinde elinin altından kaybolup gittiğini gördü.
ve keşke bunu yapmasaymışım diye pişmanlığını dile getirmişti.
isa abi haklı ben hacklemek için 1 hafta bütün yöntemleri denediğimi bilirim en son sonuç aldım tabi ve sıfır sıkıntı çok memnunum yapan arkadaşta bi haltlar yemiştir yoksa burada kimsenin başına gelmedi herhalde
peki teşekkürler denediğin için rompachter için yeni güncelleme çıkmadığı sürece diğer yöntem ile hack yapılıyor şu an başka bir çözüm yok
xcumalix60
Üye
Konu Sahibi
saol ilgilendigin icin.
ringofdie
Üye
eğer hack işlemi zor geliyorsa orjinal sistemi kullanmayı da sevmiyorsan cfw lere bakabilirsin onlar otomatik hackli oluyor tabi orjinal fw kullancam diyorsan artık uğraşmak gerek biraz