telefon garantisı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
telefon garantisı
arkadaslar 2 ay once x6 telımı c601 ile takas yaptm kafa kafaya aldgım adam faturasını kaybettıgını telefonun 3 gunluk oldugunu soyledı telefonu vodafone bayısınden aldgını soyledı kutusu mevcut kvktgenpa servıs kagıtı ovı cdsı var artı telefonun arkasında nokia kom garantisı yazısıda mevcut. Neyse sorun su telefonu hava komprosoru ıle temızledım asırı yaklastırmasamda arka hoperlor patlamıs muzık sesi cok acınca cızırtı yapıor.sorunum ıse imei sorgulamasıyla garantıyı bulmak ıstedım kvk genpa netcel sitelerinden imei grerek garanti sorguladım kayıtı cihaz yok dıyor. Bu durumda garantıyı nasıl bulurum yardım lutfen.

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia suilteye bağla oradan grantisi olup olmadığı yazar

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler bıraz daha acıklarmısın nasıl

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
desene garantı dısı kaldık

u_cosar

u_cosar

Üye
ya sen direk genpa ya git zaten onlar imei ile kayıt yaparlar faturaya gerek yok

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
yaw belkide yalan soyledı. Ama nokia kom garantisi yazior nokia musteri hız nmarasi kac ki

FastBreaker

FastBreaker

Üye
internetten nokia suite i indir. En güncel sürümünü. telefonu bağla orda cihaz bilgleri sekmesi var orda cihaz garanti durumu yazar oraya bak

llovell

llovell

Üye
illa kvp genpa olacak dıe bısı yok BENIM N8 İMİN DİSBRİTÖR FİRMASİ NOKİA RESMİ SERVİSİ OLAN DORA DIR BENIMKI DORA GETIRMIS NOKİA A.Ş COM GARANTİSİ VARDIR İSTANBULUN HERHANGİ BİR KVK SERVİSİNE GIDICEKSIN TELI VERECEKSIN ONLAR İMEİ YAZCAKLAR TELEFONUNUZ GARANTILIDIR DICEK EGER 2 SENEYI GECMEMEISSE SATIN ALINALI SONA SENDE SORUNU SOLCICEKSIN ALACAKLAR TELI FATURA FELAN ISTEMIOLAR ONLAR ISINI BILIO KVK BAYISINE GIT SERVSINE VER TELINI HIC BISIDE SOLE VAY TAKAS ETTIK FELAN

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kardeşim git kvkya sen ne uğraşıyorsun.alıp hemen bakıyorlar olup olmadıgını söylüyor zaten.. varsa çıkar.

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
telefon yeni orası garantı. Suiteden bakıyım tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt