Telefon Flaşlamak (Bir Soru)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Flaşlamak (Bir Soru)
Nokia c6-01 telefonum var . Flaşlama işlemini sorunsuz yapabiliyorum fakat günde 2 kere flaşlıyorum . Çünkü belco2 nin cfwlerini deniyorum , bir sorun çıkar mı bu fazla flaşlamaktan ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Sorun çıkacağını sanmıyorum...

furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun :)

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hic bi sorun cikmaz emin ol..ciksaydi benim tel coktan coplukteydi..ne 2 si ne 20 si..ben galiba gunde 10 flash attigimi biliyorum..

Dampierre

Dampierre

Üye
sıkıntı yaratmaz kafanız rahat olsun

PYTHONs

Üye
bence yapabilir derm acemiyim burlarda kafanı karıstrmk istemem ama hani pc ye cok format atmak hdd ye zarar verebilyr onun gbi dusundm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
herşeyin fazlası zarar :) sonuçta romla oynuyorsun sil yükle sil yükle bir zaman sonra pes eder..at bir cfw kullan onu üstüne bin tane flash atma :) benden tavsiye.

PYTHONs

Üye
ghetto ya katilıyorum herşeyn azı yarar çoğu zarar zatn bi kere başladnmı sık sık istemeye başlıyor ve telefonu zarara sokabilyr yada ben öle biliyorum. Uyustrcu gbi bişey. Zaten ffaydalı olsa telefon üreticileri sık sık cihazını flaş la der ;).

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
birşey olmaz kardeşim.

doctorrr

doctorrr

Üye
:haha: olsaydı şimdi benim telefon ohoo :D

PYTHONs

Üye
bisey olmaz dmeyn mutlaka bi süre sonra patlak verir onunda sabrının sınırı vardr gülüm telefonu yapma öle kardş. Ha ama kullanmadgn üstne deney yaptğn telefonsa tabi bende yaparm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt