Telefon dükkanı için gerekli malzeme ve program lazım yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elerebi

elerebi

Üye
    Konu Sahibi
Telefon dükkanı için gerekli malzeme ve program lazım yardımmm
Merhaba Arkadaşlar yeni telefon dükkanı açacam prgram oyun tema gereken bütün prgram varsa paylaşırsanız çok sevinirim ...tamir ile işgili ve türkçe dil yükleme format atma o tür programlar varsa paylaşırsanız sevinirim a.dan z ye arşiv varsa isterim şimdiden tşk ederim

-Emre

-Emre

Üye
bence tüm telefonların pc bağlantısı için programları indir (nokia pc suite ,samsung pc studio ) gibi
Sonra da java oyun program arşivini geliştir....

----------Eklendi @ 10:42:16 ---------- Yazıldı @ 10:41:25 ----------

Nokia pcsuiteye tıkla insin :))

elerebi

elerebi

Üye
    Konu Sahibi
onlar var ama hazırda program varsa onları paylaş :) bide telefonlara nasıl dil yüklenir nasıl dil programlarını bulcam onları istiyom

-Emre

-Emre

Üye
bu sitede ve forumda çok fazla program tema oyun var :)) ama telefona firmware ı tam bilmiyorum :) onun için box gerekli diye biliyorum

elerebi

elerebi

Üye
    Konu Sahibi
hımm tşk ederim ama bu box dediğin şey ne işe yarar nasıl kullanılır onları anlatsan :)

-Emre

-Emre

Üye
Hiç Kullanmadım bi telefoncuya sor bence :) bunlar da benim başka sitelerden edindiğim bilgiler zaten :naughty:

elerebi

elerebi

Üye
    Konu Sahibi
telefoncu söylemezki :)) soylese onlardan alırdım bilgiyi ama söylemezler sen yine yardımcı oldun tşk ederim varsa başka arkadaşlar yardımcı olsunlar :)

-Emre

-Emre

Üye
:rica: konularımda bir 2 paket var işine yarar belki :)

elerebi

elerebi

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim indirdim işime yarayanları eywAllah

-Emre

-Emre

Üye
İnşallah yarar işine bn de nokia için yeni 40 tema ekliycem onun da linkini veririm işne yarayanlara bakarsın :oke::oke:

elerebi

elerebi

Üye
    Konu Sahibi
Olur kardeş tşk ederim

elerebi

elerebi

Üye
    Konu Sahibi
tmm tşkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt